Libnet.ro
UNICEF

23:30

BACALAUREAT 2013, sesiunea toamna. Elevii dau astazi proba scrisa la Limba Romana

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2013, sesiunea toamna. Elevii dau astazi proba scrisa la Limba Romana

Astazi incepe prima proba scrisa de la cea de-a doua sesiune de la Bacalaureat. Peste 55. 700 de candidati s-au inscris la proba scrisa de la Limba Romana din cei aproximativ 87. 000 de inscrisi la a doua. continuă pe Antena3

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 a inceput luni, 26 august. Absolventii de liceu au de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul dureaza 3 ore.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii au sustinut astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 s-a desfasurat luni, 26 august. Absolventii de liceu au avut de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul a durat 3 ore. Cum se desfasoara examenul, pas cu pas - Metodologia de organizare a Bacalaureatului.

BACALAUREAT 2013 SESIUNE DE TOAMNA. Elevii care nu au promovat prima sesiune vor sustine maine proba scrisa la limba si literatura romana

Peste 2000 de elevi vor sustine maine proba scrisa la limba si literatura romana. Examenul se va desfasura in 11 centre.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Examenul scris de Limba si literatura romana se desfasoara luni

Examenele scrise ale Bacalaureatului 2013 - sesiunea de toamna - incep luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. 741 de absolventi de liceu s-au inscris pentru a sustine acest examen. Noutatea din acest an, care se aplica si la sesiunea din toamna a BAC-ului, este diferentierea subiectelor: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational vor avea subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Rezultatele finale ale sesiunii de toamna a bacalaureatului se vor afisa pe 5 septembrie. Vezi in articol Calendar Bacalaureat 2013 - sesiunea de toamnaDescarca Subiectele de la Limba romana din sesiunea iunie-iulie BAC 2013 .

BACALAUREAT 2013 SESIUNE DE TOAMNA. Sapte elevi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze

Peste 2000 de elevi sustinut astazi proba scrisa la limba si literatura romana. Examenul s-a desfasurat in judetul Dolj in 11 centre.

SUBIECTE BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat luni la LIMBA ROMANA.

Absolventii de liceu care au sustinut, luni, proba scrisa la Limba si literatura romana, au avut de scris despre o comedie. Absolventii au spus ca subiectele au fost mai grele decat in sesiunea din iunie a bacalaureatului. Citeste si BACALAUREAT 2013. Peste 55. 000 de absolventi de liceu sustin, luni, proba scrisa la Limba romana Peste 55. 000 de absolventi de liceu sustin luni prima proba scrisa din sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, la Limba si .

Rezultate Bacalaureat 2013 / Au inceput probele scrise din sesiunea de toamna a Bacalaureatului

Luni dimineata, de la ora 9. 00, au inceput probele de foc ale celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului, cu proba scrisa la Limba Romana. in judetul Timis, acest examen se da in sase centre.

BACALAUREAT 2013. Peste 55.000 de absolventi de liceu sustin, luni, proba scrisa la Limba ...

Peste 55. 000 de absolventi de liceu sustin luni prima proba scrisa din sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, la Limba si literatura romana, transmite Mediafax. La sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat s-au inscris 55. 741 de candidati pentru sustinerea probei scrise de Limba si literatura romana. Acestia vor da testul de la ora 9. 00, putand intra in sali pana la ora 8. Extragerea variantei de subiecte pentru proba scrisa la Limba romana va avea loc luni .

Bacalaureat 2013: maine incep probele scrise ale Bac-ului de toamna. Cosmarul candidatilor dureaza pana vineri

Pentru proba scrisa la limba si literatura romana s-au inscris peste 600 de candidati. in total, s-au inscris la Bacalaureatul de toamna peste 1. 700 de candidati.

BAC 2013 Subiectele si baremele integrale la Limba si literatura romana - sesiunea de toamna

Subiectele si baremele de la examenul de Limba si literatura romana - sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 - au fost publicate integral de Ministerul Educatiei. La examenul de astazi, absolventii au avut de rezolvat varianta nr. 8 de subiecte. Cerintele au fost diferentiate, astfel ca elevii de la Uman au avut alte cerinte fata de cei de la Real. La profilul Umanist, absolventii au avut la primul subiect de rezolvat 9 cerinte pornind de la un fragment din Iubire magica de Vasile Voiculescu. Vezi in articol subiectele si baremele integrale de la examenul de Limba romana, pe fiecare profil in parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )