Libnet.ro
UNICEF

01:05

BACALAUREAT 2015. Azi este ultima zi de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba materna

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2015. Azi este ultima zi de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba materna

Liceenii sustin, vineri, ultima zi de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba materna. Competentele lingvistice de comunicare orala in limba materna sunt evaluate in perioada 10 - 12 iunie 2015. continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2015. Elevii sustin a doua zi de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba materna

Absolventii de liceu sustin, joi, proba orala la limba materna. Competentele lingvistice de comunicare orala in limba materna sunt evaluate in perioada 10 - 12 iunie 2015.

BACALAUREAT 2015. Ultima zi de evaluare orala la limba si literatura romana

Elevii din clasa a XII-a sustin, miercuri, ultima zi de evaluare orala la limba si literatura romana. Evaluarea competentelor se desfasura pe o perioada de trei zile 8-10 iunie).

BACALAUREAT 2015. A doua zi cu emotii pentru absolventii de liceu. Elevii sustin proba orala la limba si literatura romana

Elevii din clasa a XII-a sustin, marti, proba orala la limba si literatura romana. Evaluarea competentelor se desfasura pe o perioada de trei zile 8-10 iunie).

BACALAUREAT 2015.A doua zi cu emotii pentru absolventii de liceu. Elevii sustin proba orala la limba si literatura romana

Elevii din clasa a XII-a sustin, marti, proba orala la limba si literatura romana. Evaluarea competentelor se desfasura pe o perioada de trei zile 8-10 iunie).

BACALAUREAT 2015: Modele de subiecte la proba practica de informatica

Cateva modele de subiecte pentru competentele digitale au fost postate pe Internet de Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT 2015. Modele de subiecte la proba orala in limba materna

Cateva modele de subiecte pentru competentele lingvistice in limba materna au fost postate pe Internet de Ministerul Educatiei.

BACALAUREAT 2015: Peste 70% din candidatii din Dolj au obtinut calificativul experimentat la proba orala de limba romana

Peste 70% dintre elevii de clasa a-XII-a care s-au prezentat la proba orala a examenului de bacalaureat au obtinut calificatul experimentat, dupa centralizarea rezultatelor.

Raluca Turcan: Coalitia guvernamentala este in serviciul lui Ponta si Sova. Votul de azi este un rau incomensurabil facut Romaniei

Vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a scris pe pagina personala de Facebook, ca votul de azi este un rau incomensurabil facut Romaniei, referindu-se la respingerea inceperii urmaririi penale in.

FINALA ROMANII AU TALENT 2015. Cine este marele CASTIGATOR al showului

Baietii de la Speed Cubing sunt castigatorii sezonului al cincilea al emisiunii Romanii au talent. Pe locul al doilea s-a clasat dansatorul Bogdan Bolohan, iar pe locul al treilea trupa The Beat.

BLOCAJ in negocierile dintre Grecia si creditorii sai. Oficiali europeni: Este ultima tentativa de ajungere la un acord

Sansa ajungerii la un acord asupra datoriei Greciei a devenit tot mai mica, joi, dupa ce echipa de negociatori a Fondului Monetar International FMI), cat si a echipaGuvernului grec au plecat de la Bruxelles, FMI evocand divergente majore intre Atena si creditorii sai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )