Libnet.ro
UNICEF

23:00

Basescu il avertizeaza pe Ponta: Daca nu lasa campania pentru PE sa se desfasoare normal, ii voi fi opozant la toate actiunile pentru prezidentiale

B1 B1,
Basescu il avertizeaza pe Ponta: Daca nu lasa campania pentru PE sa se desfasoare normal, ii voi fi opozant la toate actiunile pentru prezidentiale

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti, ca premierul Ponta s-a lansat, prin acuzele lansate la adresa sefului statului, in campania electorala pentru prezidentiale. Domnul Victor Viorel Ponta s-a l. continuă pe B1

Basescu il avertizeaza pe Ponta: Daca nu lasa campania pentru PE sa se desfasoare normal, ii voi fi opozant la toate actiunile pentru prezidentiale (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti, ca premierul Ponta s-a lansat, prin acuzele lansate la adresa sefului statului, in campania electorala pentru prezidentiale. Domnul Victor Viorel Ponta s-a l.

Ponta apeleaza la CCR pentru a-l scoate pe Basescu din campanie

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala CCR) pentru a decide daca presedintele Traian Basescu se poate implica sau nu in campania electorala. Sesizarea va fi judecata in 21 mai, ceea ce insemana ca o eventuala decizie va avea impact in campania pentru prezidentiale.

Ponta: Daca Basescu nu convoaca CSAT pe criza din Ucraina, il convocam noi luni

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, ca in situatia in care presedintele Traian Basescu nu va convoca CSAT pentru analizarea crizei din Ucraina, atunci convocarea va fi facuta de el, in calitate de vicepresedinte, si ceilalti ministri membri ai acestei structuri, in cursul zilei de luni.

Ponta:Daca Basescu incalca Constitutia si e decizie Curtii Constitutionale, nu e alta sanctiune decat suspendare

Parlamentul nu are alta sanctiune de aplicat decat suspendarea in cazul in care Curtea Constitutional decide ca presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, a declarat, marti seara, la Antena 3, Victor Ponta, precizand ca decizia apartine Parlamentului, nu Guvernului sau unui partid.

Victor Ponta isi suspenda campania electorala, din cauza intemperiilor

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca isi suspenda campania electorala pana la inlaturarea efectelor intemperiilor care afecteaza in aceasta perioada Romania.

Traian Basescu: Victor Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui-Premierul s-a lansat intr-o campanie prezidentiala, ignorand.

Victor Ponta: Daca Presedintele a incalcat Constitutia si daca exista o decizie a Curtii Constitutionale, unica sanctiune este suspendarea

Premierul Victor Ponta a clarificat marti, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, demersul de sesizare al Curtii Constitutionale, in privinta incalcarii Legii Fundamentale de catre presedintele Traian.

Politician ultranationalist britanic, in campania pentru europarlamentare: Admiterea Romaniei in UE a facilitat extinderea infractionalitatii organizate

Extinderea Uniunii Europene prin admiterea unor tari precum Romania a creat o bresa pentru infractionalitatea organizata, afirma, in campania electorala pentru europarlamentare, politicianul ultranationalist Nigel Farage, liderul Partidului Independentei Marii Britanii UKIP). Potrivit lui Nigel Farage, prezenta imigrantilor romani reprezinta o amenintare la adresa Marii Britanii, provocand o explozie a criminalitatii organizate.

Ponta: Udrea aloca bani pentru parcuri in zona rurala, a dat si la Nana

Elena Udrea semna alocarea de bani, in perioada interimatului la Ministerul Mediului, pentru amenajarea de parcuri in zona rurala, verificate de Corpul de control al Guvernului si sesizate la Parchet, fonduri fiind acordate si pentru comuna Nana, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Ponta, reclamat la Consiliul pentru Discriminare, dupa glumele privind saritura cu parasuta a Elenei Udrea: Femeile din Romania au parte de un premier misogin

PMP l-a reclamat pe premierul Victor Ponta la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa glumele acestuia facute pe seama sariturii cu parasuta pe care a facut-o de 1 mai Elena Udrea. in numele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )