Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu, noilor ministri: Sampanie n-am, ca premierul mi-a dat un buget mic.

România Liberă România Liberă,
Basescu, noilor ministri: Sampanie n-am, ca premierul mi-a dat un buget mic.

Presedintele Traian Basescu le-a spus noilor ministri, la finalul ceremoniei de depunere a juramintelor de investitura in functii, ca nu le poate oferi sampanie, pentru ca premierul a alocat Administratiei Prezidentiale un buget mic, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Basescu s-a inteles cu Ponta. Noii ministri depun juramantul. Guvernul isi asuma raspunderea pe noul program joi. CCR dezbate sambata contestatia privind Cabinetul Ponta III Mult succes, o guvernare cat mai eficienta! . continuă pe România Liberă

Basescu, la depunerea juramantului de catre Guvernul Ponta 3: Salut revenirea UDMR. Sampanie n-am, premierul mi-a dat buget mic (VIDEO)

Preseditele TraianBasescu a participat, miercuri seara, la depunerea juramantului noilor ministri, unde a salutat revenirea la guvernare a UDMR-ului. Este un moment important, o schimbare extrem de.

Surse: Basescu ar putea semna miercuri decretele de numire a noilor ministri.

Presedintele Traian Basescu ar putea semna, miercuri, decretele de numire a noilor ministri, urmand ca ceremonia de depunere a juramantului sa aiba loc in aceasta seara, au declarat agentiei Mediafax surse politice. Citeste si: Ponta s-a intalnit cu ambasadorii statelor membre UE - surse Varianta a fost prezentata si ambasadorilor statelor UE de catre premierul Victor Ponta, in discutia avuta miercuri, au adaugat sursele. Inainte de intalnirea cu ambasadorii statelor UE si dupa ce Gabriel .

Basescu semneaza miercuri numirea noilor ministri

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta, astfel ca miercuri el va semna numirea noilor ministri, iar Guvernul urmeaza sa-si asumea raspunderea in Parlament pe programul de guvernare.

Geoana: Basescu a semnat numirile noilor ministri pentru ca merge maine la Consiliul European.

Senatorul Mircea Geoana a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a semnat numirile noilor ministri din Guvernul Ponta III pentru ca participa la reuniunea Consiliului European. Citeste si: Semnele de intrebare ale acordului Basescu-Ponta Nu poti sa mergi la un conclav european . ) cu o chestiune artificial indusa care se vede in politica romaneasca. ) Afara e o alta regula, a spus Inaltul Reprezentant al premierului pe proiecte de diplomatie .

Ministrii Guvernului Ponta 3 au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Basescu: Sampanie n-am, premierul mi-a dat buget mic (VIDEO)

Noii ministri din Guvernul Ponta 3 au depus miercuri seara juramantul la Palatul Cotroceni, seful statului salutand la final revenirea UDMR la guvernare, respectiv prezenta unor ministri tineri in.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )