Libnet.ro
UNICEF

21:15

Becali ar putea fi eliberat dupa doi ani. Babiuc si Cioflina, cel mult opt luni la inchisoare

Hotnews Hotnews,
Becali ar putea fi eliberat dupa doi ani. Babiuc si Cioflina, cel mult opt luni la inchisoare

Fostul ministru Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, condamnati luni de ICCJ la cate doi ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri, ar putea sta in detentie cel mult opt luni, iar Gigi Becali, care a primit trei ani cu executare, ar putea petrece dupa gratii maximum doi ani in urma unei eliberari conditionate, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Babiuc si Cioflina vor sta cel mult opt luni la inchisoare, iar Becali - maximum doi ani.

Fostul ministru Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, condamnati luni de ICCJ la cate doi ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri, vor sta in detentie cel mult opt luni, iar Gigi Becali, care a primit trei ani cu executare, va petrece dupa gratii maximum doi ani, potrivit Mediafax. Potrivit Codului Penal, condamnatii barbati trecuti de varsta de 60 de ani pot fi eliberati conditionat dupa executarea unei treimi din durata pedepsei, in cazul in care au primit o .

Babiuc si Cioflina vor sta cel mult opt luni la inchisoare. Becali, maximum doi ani

Fostul ministru Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, condamnati luni de ICCJ la cate doi ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri, vor sta in detentie cel mult opt luni, iar Gigi Becali, care a primit trei ani cu executare, va petrece dupa gratii maximum doi ani.

Babiuc si Cioflina vor sta cel mult 8 luni la inchisoare, Becali - maximum doi ani

Fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina au fost condamnati la cate doi ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in forma calificata.

Babiuc si Cioflina vor sta cel mult opt luni la inchisoare. Gigi Becali, maximum doi ani

Fostul ministru Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, condamnati luni de ICCJ la cate doi ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri, vor sta in detentie cel mult opt luni, iar Gigi.

Becali plateste, dupa 16 ani, pentru cel mai mare tun dat statului. ...

Instanta de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe George Becali, parlamentar PNL, sa faca trei ani inchisoare cu executare. Hotararea a fost data in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, instrumentat de procurorii anticoruptie. Alaturi de el au mai fost condamnati la cate doi ani inchisoare fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, fost sef al Marelui Stat Major General al Armatei. Toti au fost .

Ponta, la TNL: Am fost doi ani si jumatate o echipa unita, vreau sa fim in urmatorii ani ...

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Conferinta TNL, ca cei din USL au fost doi ani si jumatate o echipa unita si vrea sa fie si in urmatorii ani impreuna, fiind intr-adevar o echipa pentru Romania, scrie Mediafax. El a admis ca a avut la un moment dat intentia sa nu mai participe la acest eveniment, dupa certurile din ultimele zile, dar a apreciat ca un astfel de gest ar fi fost profund incorect fata de tinerii liberali. Ma bucur in primul rand ca .

Primarii date in judecata de dascali. Profesorii nu au mai primit de doi ani banii de naveta.

Zeci de profesori din Vaslui si Barlad au dat in judecata autoritatile locale pentru ca nu le-au mai decontat cheltuielile pentru naveta, scrie digi24. ro. Decizia a fost luata dupa ce, timp de doi ani, dascalii au fost nevoiti sa scoata bani din buzunar pentru a ajunge la scoala. Doar pentru profesorii de la Colegiul Stefan Procopiu din municipiu, Primaria are de achitat o datorie de 200 de milioane de lei. Nu sunt fonduri este raspunsul dat de autoritati atunci cand vine vorba de .

Balint: Lui Temwanjera ii prelungim contractul cu inca doi ani, adica pana ajunge la 50 de ani

Integralist cu Dinamo, sambata seara, in victoria cu 4-1, Mike Temwanjera si-a incununat evolutia buna cu ultimul gol al meciului, in minutul 88. Atacantul din Zimbabwe a fost dupa meci tinta unor glume ale antrenorului Gabi Balint.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )