Libnet.ro
UNICEF

09:30

Call of Duty Infinite Warfare ar putea fi cel mai dispretuit joc, conform YouTube

Playtech Playtech,
Call of Duty Infinite Warfare ar putea fi cel mai dispretuit joc, conform YouTube

Primul trailer pentru noul Call of DutyInfinite Warfare a generat multe opinii contradictorii, dar nimeni nu se astepta sa fie cel mai dispretuit joc, conform un statistici simple de pe YouTube. Au trecut deja cateva saptamani de cand publisher-ul Activision a dezvaluit primele detalii despre noul joc din seria Call of Duty. Desi vor mai []. continuă pe Playtech

VIDEO UPDATEBataie cu 200 de persoane in cel mai mare cimitir din Moscova, inclusiv cu arme de foc: Trei persoane au fost ucise, peste 20 sunt ranite

Trei persoane au fost ucise si peste 20 ranite intr-un conflict major ce a avut loc sambata in cel mai mare cimitir din Moscova, intr-un conflict pentru locuri de munca acolo, transmit agentiile rusesti de stiri, potrivit Reuters.

Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Cel mai mare avion din lume urmeaza sa plece intr-o misiune pe masura lui, strabatand trei continente, scrie CNN. Aeronva cargo ucraineana, un Antonov An-225 denumit Mriya, este cea mai mare.

Concurs pentru barbati. Cel mai bun fasonator mecanic a fost organizat de Directia Silvica Dambovita

Directia silvica Dambovita a organizat, pentru al 7-lea an la rand, concursul Cel mai bun fasonator mecanic. Castigatorii de anul acesta sunt Ilie Ion locul I), Constantin Stanescu locul II) si Gheorghe Lita. Ocupantul locului I va reprezenta judetul la faza nationala a concursului, ce va avea loc la Sovata.

Real Madrid este cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an consecutiv. Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2015

Real Madrid a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, conform unui top realizat de jurnalistii Forbes. Echipa madrileana are o valoare de 3,64 miliarde de dolari,.

Jocuri de putere in auto: Nissan cumpara 34% din Mitsubishi si devine cel mai mare actionar

Scandalul testelor de emisii consum trucate de Mitsubishi pentru unele masini ale marcii proprii si pentru autovehicule Nissan genereaza o situatie surpriza: Nissan a decis sa cumpere 34% dintre actiunile Mitsubishi companie si rivala si partenera in acelasi timp. Astfel, Nissan devine cel mai mare actionar in cadrul Mitsubishi, informeaza presa de business internationala.

Ministrul Energiei: Romania are sistemul energetic cel mai solid din regiune, dar este slabit de sectorul minier

Sistemul energetic al Romaniei este cel mai solid din regiune, insa sectorul are vulnerabilitati interne generate de minerit si de productia de electricitate in termocentralele pe carbune, domenii care au inceput un proces de reasezare, a.

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, se reprofileaza. Acesta va produce imbracaminte

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, va produce imbracaminte, iar prima colectie va fi prezentata in luna septembrie. Gigantul rus in domeniul armamentului, care.

Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

Vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri ca daca s-ar fi inscris in cursa electorala din acest an, ar fi devenit cel mai bun presedinte al SUA, informeaza ABC.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

Daca ai ACEASTA bancnota in casa, nu o cheltui. Ar putea valora mai mult in viitor

Decizia surprinzatoare a Bancii Centrale Europene BCE) de a opri tiparirea bancnotei de 500 de euro, dar cu mentinerea ei ca instrument legal de plata, ar putea face ca pretul acesteia pe piata neagra sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )