Libnet.ro
UNICEF

23:30

Campanie de identificarea si microciparea a cabalinelor din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Campanie de identificarea si microciparea a cabalinelor din Targu Jiu

Primaria Municipiului Targu Jiu initiaza o campanie cu privire la identificarea si microciparea tuturor cabalinelor de pe raza municipiului si a localitatilor componente. continuă pe Adevărul

O tanara din Targu Jiu si-a pus capat zilelor. Motivul este incredibil

O tanara de numai 19 ani, din Targu Jiu, s-a sinucis dupa o banala cearta cu iubitul, potrivit reporterntv. ro. Adelina Roxana a inghitit mai multe pastile de diabet si a fost transportata la.

Busturi din lut ale personajelor istorice si religioase realizate de o profesoara din Targu Jiu. Sunt multumita de puterea pe care i-am dat-o pamantului de a vorbi

Ana Lupu, profesor de desen tehnic la un liceu din Targu Jiu, a reusit sa realizeze din lut busturile mai multor domnitori si artisti celebri, precum si ale unor personaje religioase.

Teroare intr-un cartier din Targu-Jiu. Localnicii isi apara noaptea cotetele de gaini atacate cu violenta de sacali

Locuitorii de pe strada Ana Ipatescu din municipiul Targu Jiu sunt terorizati de salbaticiunile care le-au ucis sute de pasari.

Sedintele Consiliului Local Targu Jiu vor fi transmite live pe Internet

Sedintele Consiliului Local Targu Jiu vor fi transmise live pe Internet. Primaria a initiat procedura de achizitie a echipamentelor necesare.

Doua femei aflate intr-un taximetru au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc in centrul municipiului Targu-Jiu

Doua pasagere aflate intr-o masina de taxi au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc in sensul giratoriul de langa sediul Primariei Targu-Jiu.

S-a sinucis din dragoste la doar 19 ani. Roxana a inghitit un pumn de pastile

O tanara din Targu Jiu si-a pus capat zilel la doar 19 ani. Roxana a inghitit un pumn de pastile dupa o deceptie in dragoste si nu a mai putut fi salvata de medici.

Femeie oprita la usa Prefecturii din Gorj pentru ca avea fusta prea scurta. Asa ceva n-am intalnit niciunde in Europa

Unei femei din Gorj stabilita de mai multi ani in Italia nu i s-a permis accesul in Palatul Administrativ din municipiul Targu Jiu pe motiv ca avea fusta prea scurta. intamplarea a avut loc in dimineata zilei de luni, 17 iulie, dupa intrarea in vigoarea si aplicarea unui regulament introdus de Prefectura Gorj, care administreaza cladirea in care functioneaza mai multe institutii ale statului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )