Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand va fi terminata Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures

Antena3 Antena3,
Cand va fi terminata Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures

Premierul Viorica Dancila a promis ca Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures va fi terminata pana in anul 2026, sustin liderii asociatiilor civice care militeaza pentru autostrada, la finalul discutiilor. continuă pe Antena3

Asociatii civice: Premierul Viorica Dancila a promis ca Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures va fi terminata pana in anul 2026

Premierul Viorica Dancila a promis ca Autostrada Ungheni - Iasi - Targu Mures va fi terminata pana in anul 2026, sustin liderii asociatiilor civice care militeaza pentru autostrada, la finalul discutiilor de vineri de la Guvern.

VIDEO Protest pentru autostrada Iasi - Targu-Mures in Piata Victoriei din Bucuresti. Saracia nu mai are timp!

Asociatiile civice care militeaza pentru construirea autostrazii Iasi - Targu Mures protesteaza in Piata Victoriei din Bucuresti in cursul zilei de vineri, 8 februarie. Protestatarii au cerut autorizatie din partea Primariei Capitalei, dar au fost refuzati.

Protest al asociatiilor care militeaza pentru Autostrada Iasi Targu Mures, vineri, in fata Guvernului. Primaria Capitalei nu a autorizat evenimentul

Protestul asociatiilor civice care militeaza pentru Autostrada Iasi Targu Mures, programat pentru vineri in fata Guvernului, nu a fost autorizat de Primaria Capitalei. Organizatorii anunta ca oamenii se vor aduna, totusi, in Piata Victoriei.

Autostrada Unirii sau Autostrada Dezbinarii?

Asociatia Moldova Vrea Autostrada trage un semnal de alarma asupra unor noi aspecte care pun in pericol realizarea Autostrazii Ungheni Iasi Targu Mures si care risca sa scape atentiei opiniei publice.

Pasi inainte pentru Autostrada Unirii: CNAIR a scos la licitatie studiul pentru Targu Mures-Targu Neamt. Exista riscul major sa se faca rabat de la calitate

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a scos marti la licitatie completarea studiului de fezabilitate SF) al Autostrazii A8 Targu Mures-Targu Neamt, pentru un tronson de 210,9 km. Exista riscul major sa se faca rabat de la calitate, avertizeaza Asociatia Pro Infrastructura.

Ioan Denes, control la Ocolul Silvic Targu Mures: Fondul forestier s-a redus cu 3,7 hectare

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a facut, joi, o verificare in teren a modului in care s-a respectat legislatia silvica in ceea ce priveste intocmirea, receptionarea si avizarea amenajamentului silvic al municipiului Targu Mures.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )