Libnet.ro
UNICEF

07:30

Care sunt cele mai bune bauturi de vara

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bune bauturi de vara

Putini sunt cei care pot respecta recomandarea medicilor cu privire la cei 2 litri de apa pe zi. Dar daca ti-am spune ca te poti hidrata si cu ceaiuri, cu sucuri de fructe si de legume, cu supe si chiar cu bere?. continuă pe Adevărul

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Tarile care ofera cele mai bune salarii romanilor

Ofertele de munca in strainatate ii tenteaza pe romani datorita salariilor mai bune decat in tara. Acestia trebuie sa stie ca oferta salariala difera nu doar in functie de nivelul de experienta intr-un anumit domeniu, ci si in functie de tara.

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru aceasta vara

Uleiurile esentiale ne pot ajuta sa depasim, fara eforturi, majoritatea problemelor cu care ne confruntam, in mod obisnuit, vara. De la enervantii tantari, pana la senzatia de picioare grele si insomnii, toate pot fi indepartate cu ajutorul aromaterapiei, spun specialistii.

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va.

Cele mai mari gafe vestimentare ale barbatilor, in vacanta

Sapca de baseball decolorata, camasa cu imprimeu tip Hawai, incaltamintea sport uzata si tricourile cu slogane sunt cele mai mari gafe vestimentare pe care le poate face un barbat atunci cand merge in vacanta, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie.

Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

Telefonul mobil poate fi foarte util pentru pasionatii de pescuit sau vanatoare care in perioada de vara profita de timpul liber pentru a se concentra asupra hobby-urilor personale. Printre cele mai populare aplicatii mobile dedicate hobby-urilor se numara cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici. Pescuit Crap, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cu siguranta cea mai complexa aplicatie .

Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Romania are printre cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeana. Singurii care castiga mai putin ca noi sunt vecinii bulgari, potrivit datelor furnizate de EUROSTAT. in Romania, salariul minim este de 179.

A aparut testul care iti determina intolerantele alimentare!

Pinner Test este un test de ultima ora de depistare a intolerantei alimentare, cu o metodologie medicala avansata, denumita Microarray Plus. Prin colaborarea cu laboratoarele Microtrace din Italia se pot determina acum care sunt cele mai uzuale 200 de alimente care nu sunt tolerate de organism si astfel se poate dezvolta un plan nutritional personalizat. Continue reading .

Harta corporativa a Rusiei: care sunt cele mai renumite branduri?

Care este cel mai renumit brand originar din Rusia pe plan extern? Probabil ca toata lumea au auzit pana acum de companiile de petrol si gaze naturaleGazprom sau LukOil, dar economia Rusiei dispune de multi giganti industriali care pot rivaliza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )