Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tarile care ofera cele mai bune salarii romanilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tarile care ofera cele mai bune salarii romanilor

Ofertele de munca in strainatate ii tenteaza pe romani datorita salariilor mai bune decat in tara. Acestia trebuie sa stie ca oferta salariala difera nu doar in functie de nivelul de experienta intr-un anumit domeniu, ci si in functie de tara. continuă pe Wall-Street Ro

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Romania are printre cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeana. Singurii care castiga mai putin ca noi sunt vecinii bulgari, potrivit datelor furnizate de EUROSTAT. in Romania, salariul minim este de 179.

Care sunt cele mai bune bauturi de vara

Putini sunt cei care pot respecta recomandarea medicilor cu privire la cei 2 litri de apa pe zi. Dar daca ti-am spune ca te poti hidrata si cu ceaiuri, cu sucuri de fructe si de legume, cu supe si chiar cu bere?.

FOTO VIDEO Cum foloseste National Geographic drone si roboti pentru cele mai bune imagini cu leii din Africa

National Geographic ramane un nume de referinta in ceea ce priveste fotografiile realizate in salbaticie, printre cele mai mari sau sangeroase animale. Acum, fotografii celebrei publicatii se folosesc de drone si roboti pentru a ajunge cat mai aproape de subiectul lor si pentru a captura intr-un aparat foto momente memorabile si spectaculoase.

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru aceasta vara

Uleiurile esentiale ne pot ajuta sa depasim, fara eforturi, majoritatea problemelor cu care ne confruntam, in mod obisnuit, vara. De la enervantii tantari, pana la senzatia de picioare grele si insomnii, toate pot fi indepartate cu ajutorul aromaterapiei, spun specialistii.

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va.

Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

Virginitatea este singura calitate in care lipsa de experienta este foarte apreciata. Tocmai de aceea, multe fete au vazut in virginitate sansa lor a a avea o viata mai buna si au daruit-o celui care ofera mai.

Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

Telefonul mobil poate fi foarte util pentru pasionatii de pescuit sau vanatoare care in perioada de vara profita de timpul liber pentru a se concentra asupra hobby-urilor personale. Printre cele mai populare aplicatii mobile dedicate hobby-urilor se numara cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici. Pescuit Crap, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cu siguranta cea mai complexa aplicatie .

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, va fi scoasa la vanzare

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, care dateaza de peste 100 de ani, va fi scoasa la vanzare. Decizia ii apartine ministrului britanic al Apararii, hotarat sa vanda.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )