Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Cat costa o ora din viata. Pilda care te va pune pe ganduri

Antena3 Antena3,
Cat costa o ora din viata. Pilda care te va pune pe ganduri

Cat costa o ora din viata. Iata o pilda care te va pune pe ganduri. Un om a venit de la munca tarziu, obosit si nervos, gasindu-si baiatul de 5 ani asteptand la usa. Tati, pot sa te intreb. continuă pe Antena3

Doliu in lumea televiziunii. Un celebru prezentator TV s-a stins din viata

Celebrul prezentator TV Keith Chegwin s-a stins din viata, dupa o lunga lupta cu boala. Prezentatorul TV a murit, luni dupa-amiaza, la varsta de 60 de ani, informeaza Daily Mail. Cu inima.

Cat aur a luat din tara Regele Mihai la plecarea in exil: Imagini rare cu fostul suveran din momentul in care a parasit Romania (VIDEO)

Exil este un cuvant pe care intotdeauna Regele Mihai l-a pronuntat cu mare durere. Dupa abdicarea fortata din 30 decembrie 1947, fostul suveran a fost trimis in exil, unde a trebuit s.

IMAGINI SFASIETOARE. Ultimele clipe din viata unui urs polar / Schimbarea climatica aduce sfarsitul lumii asa cum o stim (VIDEO)

O scena absolut cutremuratoare a fost surprinsa de catre un fotograf al National Geographic, in timp ce se afla intr-o expeditie in Insulele Baffin. Paul Nicklen a filmat momentul in care un.

Informatii exclusive de ultima ora din Elvetia. Custodele Coroanei Romane, Margareta, si Principele Radu au plecat spre Romania

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si Principele Radu au plecat din Elvetia si sunt in drum spre Romania. Trimisul special Antena 3 in Elvetia, Sabina Iosub, a informat ca sunt multe.

Video socant intr-un mall din Romania. Hoata care a ingrozit internetul - VIDEO

Imagini uluitoare surprinse de camerele de supraveghere dintr-un mall din Timisoara. O clienta a unui magazin de incaltaminte a ramas fara bani si acte, dupa ce o femeie i-a furat portofelul. Incidentu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )