Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane. Face suma asta intr-o seara

Playtech Playtech,
Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane. Face suma asta intr-o seara

Antonia a decis in luna februarie sa isi mareasca bustul, pentru a doua oara. Cati bani a dat cantareata pe schimbare? Este echivalentul a doua concerte de-ale sale. Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane? Nemultumita de forma bustului sau si de faptul ca sanii ii erau putin lasati, Antonia s-a lasat pe . continuă pe Playtech

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

Cati bani castiga un cersetor intr-o zi daca sta 12 ore in zona Piata Romana

Ii vedem zilnic prin locurile aglomerate, in piete, statii si mijloace de transport public si de cele mai multe ori ne impresioneaza. Nu se sfiesc sa intinda mana si sa joace rolul victimei, un rol pentru care au toate accesoriile: haine ponosite, texte lacrimogene si intotdeauna o poveste plina de dramatism. Sfatul autoritatilor este sa .

Cati bani costa, de fapt, un bilet de avion pe ruta Romania Italia, dupa izbucnirea epidemiei de coronavirus, in nordul Peninsulei

Italia a devenit epicentrul europaean al Covid- 19, virusul care se raspandeste rapid in peninsula. in Italia, trei perspane in varsta de 80 de ani au murit, toate acestea fiind in regiunea Lombardia, cea mai afectata de aparitia coronavirsului. Iata cum arata preturile biletelor de avion, dus intors, Romania- Italia, in aceasta perioada, si .

Bani in plus pentru angajati. Ce sume sunt alocate pentru completarea salariului, in 2020

Vesti bune pentru angajati! Ce sume sunt alocate pentru completarea salariului in anul in curs? De cati bani in plus se vor bucura acestia? Bani in plus pentru angajati! in anul 2020, peste 70% din firme vor creste salariile! Peste doua treimi din companii isi vor recompensa altfel angajatii, arata un studiu realizat de platforma .

FOTO Primaria Sectorului 2 a dat autorizatie pentru construirea unei terase pe locul unei foste toalete publice din Parcul Circului

Primaria Sectorului 2 a dat autorizatie pentru construirea unei terase pe locul unei foste toalete publice din Parcul Circului, la intrarea dinspre bulevardul Lacul Tei, langa statia de autobuz. Aceasta a fost o practica curenta in anii 2000, cand WC-urile din Parcul Herastrau au fost transformate in carciumi, insade atunci nu s-a mai intamplat. Cetatenii din grupul de initiativa civica Lacul Tei si-au exprimat nemultumirea pe pagina de Facebook si transmit autoritatilor ca in Parcul Circului nu este suficient loc pentru terase.

Cati bani primesc actorii din Friends pentru a se reuni in proiectul HBO Max

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer, actorii din serialul Friends, au primit onorarii consistente pentru a accepta sa realizeze un program special pentru platforma HBO Max.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )