Libnet.ro
UNICEF

23:30

Caz incredibil la Galati. Un tata a fost amendat pentru ca a anuntat la 112 disparitia fetei lui

Antena3 Antena3,
Caz incredibil la Galati. Un tata a fost amendat pentru ca a anuntat la 112 disparitia fetei lui

Caz incredibil in Galati. Un tata a sunat la 112 pentru a anuntat disparitia fiicei lui, o fetita in varsta de 12 ani. Acesta fusese anuntat de directorul scolii ca eleva nu s-a prezentat la. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Ministerul Educatiei a fost amendat de catre Consiliul pentru Combaterea Discriminarii cu 2.000 lei

Ministerul Educatiei a fost amendat cu suma de 2. 000 de lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru lipsa manualelor de limba romana speciale si a noilor programelor scolare speciale la Limba Romana pentru copiii minoritari maghiari, pe parcursul invatamantului preuniversitar.

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor. A lovit intentionat cu masina un barbat

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina intentionat un barbat pe un bulevard din oras. Barbatul s-a enervat pentru ca preotul care se afla la volan nu.

Un barbat a fost amendat dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca fiica lui nu a mai ajuns la scoala. Unde a fost gasita adolescenta

Un galatean a fost sanctionat contraventional pentru ca i-a pus degeaba pe drumuri pe politisti. Acesta fusese sunat de directorul scolii unde invata fiica sa de 12 ani, care l-a anuntat ca acesta nu s-a prezentat la prima ora de curs.

Ministerul Educatiei, amendat pentru ca nu a asigurat manuale de limba romana speciale pentru elevii maghiari

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a constatat, miercuri, ca Ministerul Educatiei Nationale nu a initiat si implementat nicio politica publica pentru.

Rovana Plumb contraataca dupa ce a fost respinsa pentru functia de comisar european de Comisia JURE: E o decizie profund incorecta. Sageti catre Iohannis si Ciolos

Rovana Plumb contraataca dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European i-a respins defintiv candidatura pentru postul de comisar european pe Transporuri. Plumb sustine ca decizia este profund incorecta, iar in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )