Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai frumoasa scrisoare de dragoste din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Cea mai frumoasa scrisoare de dragoste din toate timpurile

O epistola pe care cantaretul Johnny Cash i-a adresat-o sotiei sale, June Carter, in 1994 a fost votata cea mai frumoasa scrisoare de dragoste din toate timpurile intr-un top realizat pentru St Valentines Day, anunta Daily Mail. continuă pe Adevărul

Cea mai frumoasa librarie din Romania se deschide in Centrul Vechi

Cunoscutul lant de librarii Carturesti a renovat o casa monument din secolul al XIX-lea situata in Centrul Vechi al Bucurestiului si va deschide acolo un nou sediu. Iata cum arata interiorul celei care va fi cea mai frumoasa librarie din Romania.

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

Romania este tara cea mai afectata de tuberculoza din UE. Ce decizie s-a luat

Pana in luna mai 2015, Asociatia pentru sprijinirea pacientilor cu tuberculoza multidrog rezistenta ASPTMR) deruleaza proiectul Sprijin pentru aderenta la tratament a pacientilor cu tuberculoza multidrog.

Tokio Hotel, ANUNTUL pe care toti fanii il ASTEPTAU! Ce a dezvaluit cea mai de succes trupa germana din ultimii 25 de ani

Tokio Hotel, cea mai de succes formatie germana din ultimii 25 de ani, anunta noi surprize fanilor din intreaga lume.

Civic Type R debuteaza la Geneva cu cea mai mare viteza de top din clasa: 270 km/h

Cel mai puternic derivat al gamei Civic va debuta oficial in cadrului Salonului Auto de la Geneva promovand o aerodinamica extrem de avansata, capabila sa permita noului model sa atinga cea mai mare viteza de top din segment.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua in care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 9 februarie, cand Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea. Conform Kantar Media, postul de stiri IMG a ocupat locul intai in clasamentul.

Un tablou de Paul Gauguin, cea mai scumpa opera de arta din istorie

Un tablou semnat de pictorul francez Paul Gauguin a fost achizitionat cu 300 de milioane de dolari, ceea ce face din acesta cea mai scumpa opera de arta din istorie, potrivit BBC.

Palatul Parlamentului - cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume - se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute

Palatul Parlamentului, cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume, se numara printre cele sapte minuni arhitecturale necunoscute, intr-un top realizat de bbc. com. Cladirea este atat.

VIDEO: Premii de 110.000 de dolari pentru cea mai mare Liga de Counter Strike din lume formata in Romania

PGL, divizia de sporturi electronice a ComputerGames. ro, a format oficial cea mai mare liga de Counter Strike din lume numita - CS:GO Championship Series CCS). Sezonul de debut al Ligii va fi dotat cu premii in valoare totala de 110,000 USD, Marea Finala urmand sa se desfasoare, in cadrul DreamHack Bucharest 2015 24 26 aprilie, Sala Polivalenta) .

Cea mai mare si costisitoare cladire administrativa din lume. Palatul Parlamentului, intr-un top al minunilor arhitecturale necunoscute

Palatul Parlamentului, cea mai mare, grea si costisitoare cladire administrativa din lume, a fost inclus in topul celor sapte minuni arhitecturale necunoscute realizat de BBC News. Construita in timpul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )