Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai grasa femeie din Romania a fost inmormantata cu macaraua

Antena3 Antena3,
Cea mai grasa femeie din Romania a fost inmormantata cu macaraua

Cea mai grasa femeie din Romania a fost inmormintata cu macaraua. Femeia ajunsese la o greutate de 400 de kilograme. Familia a avut nevoie de un cosciug special, de patru ori mai mare decit un sicriu. continuă pe Antena3

A fost nevoie de o macara pentru a inmormanta o femeie de aproape 400 kg

Cea mai grasa femeie din Romania, care cantarea peste 350 de kilograme a fost imormantata zilele trecute cu ajutorul unei macarale. Ecaterina Moldovan din Cavnic se lupta de ani buni de zile cu kilogramele in plus, in cele din urma pierzand lupta cu viata.

A fost nevoie de o macara pentru a inmormanta o femeie de aproape 400 de kilograme

Cea mai grasa femeie din Romania, care cantarea peste 350 de kilograme, a fost imormantata zilele trecute cu ajutorul unei macarale. Ecaterina Moldovan din Cavnic se lupta de ani buni cu kilogramele in plus, in cele din urma pierzand lupta cu viata.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Cercetarile arata ca ea ar reduce frecventa batailor inimii

Weightless, o piesa lansata de grupul britanic Marconi Union, a fost denumita cea mai relaxanta melodie din lume: un studiu stiintific desfasurat la Mindlab Institution in 2011 a analizat efectul ei asupra.

FOTO Cea mai populara aplicatie de pe Android in Romania este una in care arunci banii ca la lautari

Cea mai populara aplicatie din magazinul online Play Store de pe Android este una cel putin dubioasa. Se numeste Fara Numar, Fara Numar si trebuie doar sa arunci cu bani virtuali ca la o nunta cu manelisti. Soundtrack-ul este inclus.

Cele mai POLUATE orase din Romania. Unul este chiar la poalele muntilor: Bunastarea vine cu un pret

Romania risca amenzi usturatoare din cauza poluarii. Nivelul noxelor din Bucuresti, Brasov si Iasi au starnit atentia Comisiei Europene, iar Romania e la doar un pas de a ajunge cu aceasta problema la Curtea.

Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Here we go. In Giurgiu si Teleorman avem cate 18 pensionari la 10 salariati. Media pe tara e de 10:10. Bihor, Gorj, Iasi, Satu-Mare si Tulcea sunt pe medie, Capitala sta mai bine 5 pensionari la 10 salariati). Judetele cu pensionari mai putini decat salariati sunt doar 10 la numar. Restul sunt pe rosu din acest punct de vedere. Datele sunt din iunie 2014, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro.

Eurostat: Preturile productiei industriale din Romania, cea mai mare crestere din UE, in august

Preturile productiei industriale au crescut in august numai in Romania, Letonia si Suedia, in timp ce in zona euro ele au scazut cu 1,4%, iar in Uniunea Europeana cu 1,5% comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Pro TV reuseste a treia victorie in fata Antenei 1: Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon

Show-ul Vocea Romaniei, de la Pro TV, a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane de telespectatori, inregistrand cea mai mare audienta de la debutul acestui sezon si reusind pentru a treia oara sa invinga emisiunea X Factor, difuzata de Antena 1.

Flanco si BCR au fost amendate pentru discriminare: au refuzat sa acorde un imprumut si un card de credit unei persoane cu HIV/SIDA. Care sunt argumentele tuturor partilor

Cea mai mare banca din Romania si un important magazin au fost amendati de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), care a decis ca au discriminat o persoana cu HIV/SIDA. Potrivit consiliului, BCR a refuzat sa ii acorde acestei persoane un card de credit, pe care tot banca i-l oferise, pe motiv ca indemnizatia pe care aceasta o primeste este un venit care nu poate fi supus procedurii de executare silita. A doua parte amendata de CNCD, magazinul Flanco-Unirea, a refuzat sa-i acorde acesteia un imprumut pentru cumpararea unui laptop in rate, pe motiv ca nu se incadreaza in conditiile interne de creditare ale IFN-ului cu care lucreaza, potrivit consiliului. Citeste in articol care sunt argumentele CNCD si de ce va invoca exceptia de neconstitutionalitate daca speta va ajunge in instanta, precum si care sunt argumentele BCR si Flanco.

Ei sunt cei mai instariti oameni din America: primele 10 pozitii din topul Forbes

In noul numar Forbes 400 gasim o lista cu cei mai bogati americani, a caror avere cumulata depaseste 2,29 mii de miliarde de dolari, in crestere fata de anul interior si momentan cea mai ridicata valoare din istoria Forbes . Cunoaste-i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )