Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai noua idee venita direct din Silicon Valley: inchirierea pisicilor

Antena3 Antena3,
Cea mai noua idee venita direct din Silicon Valley: inchirierea pisicilor

Multe idei bune au iesit, de-a lungul timpului, din Silicon Valley. De data asta, insa, ideea se leaga de vedetele internetului: pisicile. Mai exact, a aparut ideea de inchiriere a pisicilor abandonate. continuă pe Antena3

Un roman in cea mai dificila cursa de anduranta din lume

Sportivul Toma Coconea din Petrosani se pregateste sa participe, pentru a saptea oara, la cea mai dificila cursa de anduranta din lume, care se va desfasura in Muntii Alpi, peste exact o saptamana.

Frontul Demnitatii si Identitatii Nationale, cea mai noua formatiune politica din Romania

Frontul Demnitatii si Identitatii Nationale este o formatiune politica de centru care s-a lansat sambata la Brasov. Partidul are ca principale valori promovarea doctrinei populare romanesti si economia.

Jean Francois Fallacher, Orange: Cea mai importanta decizie a carierei a fost sa trec de pe cercetare in vanzari

Jean Francois Fallacher, CEO al Orange Romania, cea mai mare companie de telefonie mobila, cu peste 10 milioane de clienti, spune ca cea mai importanta decizie a carierei sale a fost chiar la inceput cand s-a mutat din domeniul cercetarii in zona de.

Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

Ministrul Municii, Rovana Plumb, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca cea mai importanta actiune piolitica a coalitiei de la guvernare este Codul fiscal. Eu.

Germania: Cea mai veche centrala nucleara a fost inchisa

Cea mai veche centrala nucleara din Germania aflata inca in functiune a fost inchisa in noaptea de sambata spre duminica. Decizia face parte dintr-un plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la.

Germania a inchis cea mai veche centrala nucleara din tara. Care este planul de viitor

Germania a inchis in acest weekend cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reactoarele nucleare pana in 2022 .

Cea mai veche centrala nucleara din Germania a fost iNCHISA

Cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune in Germania a fost inchisa in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reac.

Germania inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Centrala atomica Grafenrheinfeld, cea mai veche din Germania, si-a incetat sambata, definitiv, activitatea, conform unui plan stabilit de Guvern dupa catastrofa de la centrala nucleara japoneza Fukushima.

Alina Gorghiu: PNL se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Cu un PNL mai puternic, Romaniei ii va fi mai bine

In cadrul unei intalniri cu liberalii vranceni, co-presedintele PNL Alin Gorghiu le-a spus acestora ca PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Azi la Focsani,.

Cine este cea mai sexy vedeta vegetariana din lume, in 2015, aleasa de PETA

Reprezentantii organizatiei PETA People for the Ethical Treatment of Animals) au alcatuit topul celor mai sexy vedete vegetariene din lume in 2015, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax. Astfel, Miley Cyrus a fost desemnata cea mai sexy vedeta vegetariana din lume pe anul 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )