Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai cunoscut simbol din Costinesti este pe cale sa dispara. Epava care a fascinat generatii intregi are zilele numarate - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cel mai cunoscut simbol din Costinesti este pe cale sa dispara. Epava care a fascinat generatii intregi are zilele numarate - VIDEO

Cel mai iubit simbol al statiunii Costinesti ar putea disparea in 10 ani. Vaporul esuat in apropiere de tarm, care a fost explorat de mii de tineri in ultimii 50 de ani, este pe cale sa se farame. Asta. continuă pe Antena3

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

De ce s-a apreciat aurul la cel mai mare pret din ultimii sapte ani

Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din anul 2012 pana in prezent, pe fondul cresterii volati.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

Barometrul industrial. Productia industriala a cazut in iunile la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

In luna iunie, productia industriala a cazut la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si s-a apropiat la 2 puncte de cresterea zero, alimentand ingrijorarile privind cresterea economica in ansamblu, arata Barometrul Industrial.

Salvamar agresat de un turist strain pe plaja din Costinesti

Un salvamar din Costinesti a depus plangere la politie fata de un turist care l-ar fi agresat duminica, in timp ce-si exercita atributiile de serviciu cerandu-i unei tinere sa paraseasca o zona periculoasa din mare, in care se imbaia, informeaza un comunicat de presa transmis luni de Inspectoratul de Politie Judetean Constanta si citat de Agerpres.

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Dan Petrescu, despre meciul cu Maccabi Tel Aviv: Cel mai important in opinia mea este sa nu primim gol

Antrenorul Dan Petrescu s-ar multumi cu un rezultat de egalitate, 0-0, in prima mansa cu Maccabi Tel Aviv, din turul al doilea preliminar al Champions League.

Principalul exponat al Muzeului Antipa, protejat printr-un sistem de izolare seismica, implementat iN PREMIERA in Europa: Cel mai mare risc pentru patrimoniul cultural al Romaniei, dupa greselile omenesti, este producerea unui cutremur major

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa isi va proteja cel mai important exponat, scheletul de Deinotherium gigantissimum, printr-un sistem de izolare seismica implementat cu ajutorul unor specialsti.

EJOBS: IT-stii romani castiga cel mai putin din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs. ro. Sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro, se arata intr-un comunicat al eJobs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )