Libnet.ro
UNICEF

23:45

De ce s-a apreciat aurul la cel mai mare pret din ultimii sapte ani

România Liberă România Liberă,
De ce s-a apreciat aurul la cel mai mare pret din ultimii sapte ani

Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din anul 2012 pana in prezent, pe fondul cresterii volati. continuă pe România Liberă

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

CIFRE EUROSTAT PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019: Romania - cel mai mare deficit guvernamental din UE, de 4,5% din PIB

MFP sustine, insa, ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, adaugand ca diferenta provine, in parte, din metodologia de calcul Tara noastra a avut, in primele trei luni ale anului curent, cel mai mare deficit guvernamental din UE, raportat la Produsul Intern Brut PIB), indica datele ajustate sezonier publicate, vineri, de Eurostat.

A LANSAT OFERTA Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, a lansat vineri oferta pentru achizitia unui pachet aditional de 3% din companie, dorind sa-si majoreze participatia dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu 80% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Italia

Cea mai mare banca italiana dupa active, UniCredit SpA, intentioneaza sa concedieze 10% din forta sa de munca - aproximativ 10. 000 de angajati - in special in Italia, ca parte a noului plan de afaceri pentru.

Festival de muzica in Piata Ovidiu. Este cel mai mare festival al muzicii romanesti, cu artisti legendari

Cel mai mare festival al muzicii romanesti incepe la Constanta, in Piata Ovidiu, la 26 iulie. Manifestarea care aduce trupe si solisti la malul marii se desfasoara timp de patru weekenduri.

Marius Pieleanu: Calin Popescu Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca de centru-stanga

Sociologul Marius Pieleanu a precizat la Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Calin-Popescu Tariceanu beneficiaza de un capital politic considerabilin zona electoratului din spectrul politic de.

Principalul exponat al Muzeului Antipa, protejat printr-un sistem de izolare seismica, implementat iN PREMIERA in Europa: Cel mai mare risc pentru patrimoniul cultural al Romaniei, dupa greselile omenesti, este producerea unui cutremur major

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa isi va proteja cel mai important exponat, scheletul de Deinotherium gigantissimum, printr-un sistem de izolare seismica implementat cu ajutorul unor specialsti.

Cel mai mare premiu din istoria eSports va fi acordat in august

Turneul de Dota 2 The International 2019 va oferi un premiu financiar de peste 30 de milioane de dolari, devenind competitia esports cu cel mai mare premiu din istorie. The International ramane.

Mai multi romani afectati de cel mai mare furt de date din Balcani

Dupa cum probabil ati tot citit in ultimele zile, vecini nostri de la sud de Dunare, s-au confruntat cu cea mai mare bresa de securitate din Europa de Est: date personale, incluzand informatii financiare a peste 5 milioane de persoane au fost sustrase din bazele de date ale le Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, autoritatea fiscala a Bulgariei, omologul bulgar al ANAF-ului nostru.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )