Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai simplu bonus din Romania, numai la Winmasters: Trimiti o copie dupa buletin si primesti un pariu gratuit de 40 lei!

B1 B1,
Cel mai simplu bonus din Romania, numai la Winmasters: Trimiti o copie dupa buletin si primesti un pariu gratuit de 40 lei!

Casa de pariuri online winmasters. com desfasoara cea mai inedita campanie de marketing de pe piata romaneasca, oferind bonusuri de minimum 40 de RON utilizatorilor care aleg sa respecte legea si sa. continuă pe B1

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Pretul futures al petrolului a scazut, saptamana aceasta, pe piata din SUA, pana la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa aparitia informatiei potrivit careia producatorii de profil si-au extins activitatile de forare pentru a patra saptamana la rand, in contextul in care pe piata exista supraoferta.

Petrolul Brent: Pretul a atins cel mai redus nivel din luna mai

Petrolul Brent a inregistrat un pret in scadere la aproape 44 dolari pe baril , cel mai redus nivel din luna mai, din cauza temerilor ca echilibrarea cererii va fi intarziata de supraoferta care se mentine in piata, transmite Reuters, conform News. ro.

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Oppo este pe primul loc: cel mai important producator din China

S-ar putea sa fi auzit din greseala de Oppo in ultimii ani, dar nu v-ati asteptat ca respectiva companie sa fie cel mai puternic creator de smartphone-uri din China. Piata de telefoane din China, desi este cea mai importanta din China, se pare ca este si una dintre cele mai volatile. Altfel, este foarte greu [].

Legenda nestiuta al unuia dintre cele mai frumoase locuri din Romania

Una dintre destinatiile de weekend, dar nu numai, pentru cei care ajung la Busteni, cu siguranta, trebuie sa fie si Cascada Urlatoarea, situata pe versantul estic al Muntilor Bucegi, la o altitudine de 1150.

Cel mai inalt caine din lume are 2 metri, 76 de kilograme si se teme si de propria umbra

Un dulau din rasa Dog German, din Tara Galilor, ar putea sa intre in Cartea Recordurilor ca cel mai inalt caine din lume.

Aceasta romanca a facut descoperirea secolului! A inventat cel mai rezistent metal din lume

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Rice din Houston, condusa de Emilia Morosan, a creat un material foarte rezistent, prin topirea si alaturarea titanului si aurului, scrie publicatia.

Caru' cu Vedete: Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania; Nu mai are nici o rusine! Dupa ce a incins atmosfera pe plaja, Vica s-a pozat goala in pat; Ce vacanta ciudata! Loredana si-a dus fiica la parada gay de la Berlin

Are 43 de ani dar e la fel de indrazneata. Fosta iubita a lui Miron Cozma a incins atmosfera la malul marii. Marilena Nitu a incins atmosfera. Lili Sandu, dezmat pe Litoral cu iubitul secret. Fosta solista a trupei Trinity iubeste din nou cu patos, iar daca majoritatea curtezanilor erau mai copti.

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

O cercetatoare din Romania a obtinut cel mai dur aliaj din lume, de patru ori mai rezistent ca titanul

O cercetatoare romanca a facut o descoperire incredibila. Aceasta a reusit sa obtina un metal super-dur, de patru ori mai rezistent decat titanul, scrie bbc. com. Prof. Emilia Morosan, de la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )