Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cele mai mari dezamagiri alimentare pe care le poti avea iarna

Antena3 Antena3,
Cele mai mari dezamagiri alimentare pe care le poti avea iarna

Nu este nimic mai rau decat sa fii extrem de incantat sa bei o ciocolata fierbinte si sa te arzi la limba pentru ca nu ai asteptat putin sa se raceasca. Papilele tale gustative au fost ranite astfel incat toate. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Cele mai mari afaceri de coruptie din care statul roman a pierdut enorm

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, o sinteza a celor mai mari afaceri de coruptie deconspirate in ultimii ani, in urma unor anchete jurnalistice de mare.

Una din cele mai MARI MINUNI ale Bibliei ar fi de fapt o MINCIUNA. Unde s-a intamplat de fapt despartirea Marii Rosii

O noua teorie stiintifica pune pe ganduri milioane de credinciosi, pentru care despartirea Marii Rosii, pe vremea israelitilor, a fost una din minunile lui Dumnezeu. Carl Drews, care se declara un crestin.

Preturile apartamentelor: unde au fost cele mai mari cresteri si cele mai notabile scaderi

Preturile apartamentelor din Bucuresti au avut variatii de cateva procente si in 2014, insa spre deosebire de anii trecuti cand majoritatea evolutiilor erau in minus, anul acesta a adus si scumpiri in unele zone, iar izolat cresterile au fost chiar.

Perchezitii la una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Iasi intr-un dosar de evaziune fiscala

Autoritatile iesene au organizat joi dimineata, 18 decembrie, trei perchezitii la firma de taximetrie RVR, controlata de cotroversatul om de afaceri Radu Norocea.

Cele mai jalnice pretexte pe care le invoci ca sa nu slabesti

Sigur ca nu e deloc usor sa dai jos kilogramele nedorite. Toti am auzit si am si folosit) nenumarate motive pentru care nu putem sa ne apucam de slabit chiar acum. Nu avem timp sa ne.

Utile: Campania de depistare precoce a cancerului de col uterin. Cine poate beneficia de ea?; Mituri si adevaruri despre medicatia copiilor. Care sunt cele mai raspandite mituri cu privire la medicatia copiilor si care sunt informatiile corecte pe care t

La cat timp dupa ce ai baut poti sa te urci la volan? Alcoolul si sofatul nu fac casa buna. Dovada sunt numeroasele accidente rutiere produse din cauza consumului de bauturi alcoolice. Daca insa bei cu cap, te poti urca la volan dupa o anumita . Boli grave, care pot fi descoperite la dentist. Vizita la stomatolog nu iti asigura doar o dantura sanatoasa, ci te poate ajuta sa descoperi la timp boli grave. Vezi care sunt cele mai comune afectiuni care pot fi diagnosticate de .

Andreea Balan, confesiuni sincere despre lectiile din viata sa: Nu poti avea reusite triumfatoare fara ca viata sa nu-ti ceara pretul

Andreea Balan este una dintre cele mai bune artiste din Romania si a reusit de fiecare data sa se reinventeze.

Cadouri de Craciun pentru el, ea si copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

Craciunul aproape a venit, iar daca nu stiti ce cadouri ati vrea sa cumparati, Playtech va sarein ajutor cu cateva sugestii interesante. Cadouri de Craciun pentru el Mos Nicolae a trecut, dar asta nu inseamna ca perioada cadourilor s-a terminat. Pentru a te ajuta sa-i alegi luimai usor un cadou de Craciun, cei de la eMAG auo lista de produse la reducereperfecte pentru a fi daruite acum. Am selectat zece dintre acestea, fiecare facand parte dintr-o categorie diferita, si le-am [].

Craciun, BCR: Ma astept ca dobanzile la credite si cele la depozite sa continue sa scada, ramanand insa real pozitive, adica mai mari decat inflatia

In plan apropiat credem ca dobanzile la credite cat si la depozite vor continua sa inregistreze o tendinta descendenta astfel incat nu ar fi de mirare ca inca de la inceputul anului viitor sa vedem o diminuare a dobanzilor la depozite, urmata de o reasezare a celor la credite. Ma astept totusi ca dobanzile depozitelor bancare sa continue sa fie real pozitive, adica mai mari ca inflatia, a spus Radu Craciun, economist sef al BCR. Evolutia sub asteptari a inflatiei creste probabilitatea unei noi scaderi a dobanzii de politica monetara a BNR, din ianuarie, deoarece rata anuala a inflatiei va scadea la 1,1%-1,2% la sfarsitul lui 2014, sub tinta bancii centrale, crede Craciun.

inotatorul american Michael Phelps, despre condamnarea la inchisoare: Ultimele trei luni din viata mea au fost printre cele mai dure pe care le-am trait

Inotatorul american Michael Phelps, condamnat vineri la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a condus in stare de ebrietate, sustine ca ultimele trei luni au fost una din perioadele cele mai dure din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )