Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine este primul occidental, lider al Statului Islamic

Antena3 Antena3,
Cine este primul occidental, lider al Statului Islamic

Abu Suleyman al-Firansi, dupa cum si-a luat numele de razboi acest cetaten francez, fost manager al unei sali de sport din Franta, este o stea in ascensiune in randurile gruparii teroriste. continuă pe Antena3

Irak: Jihadistii Statului Islamic au revendicat un atentat cu masina-capcana soldat cu 14 morti

Doua masini-capcana au explodat duminica in Samawa, aflat in sudul teritoriului irakian, intr-un atentat terorist revendicat de islamistii Statului Islamic. 14 persoane si-ai pierdut viata, iar alte 37 au fost ranite in deflagratia produsa in apropiere de cladirile guvernamentale din Samawa, un oras siit a carui populatie nu depaseste 152. 000 de locuitori, scrie Reuters.

Franta a declansat azi un atac de amploare asupra Statului Islamic

Avioane de vanatoare franceze au lansat azi nu mai putin de noua rachete de croaziera Scalp asupra unor puncte in care se fabrica bombe, pozitiile respective apartinand Statului Islamic, anunta AFP, citat de Agerpres.

CIA planuieste eliminarea liderului Statului Islamic

CIA planuieste eliminarea sefului ISIS, Abu Bakr al-Bagdadi. Directorul serviciului secret american, John Brennan, sustine ca inlaturarea acestuia ar putea avea un impact la fel de mare precum cel al uciderii lui Osama Ben Laden in urma cu cinci ani.

CIA planuieste eliminarea liderului Statului Islamic (VIDEO)

CIA planuieste eliminarea sefului ISIS, Abu Bakr al-Bagdadi. Directorul serviciului secret american sustine ca inlaturarea acestuia ar putea avea un impact la fel de mare precum cel al uciderii lui Osama Ben.

Cine este creatorul monedei Bitcoin

Omul de afaceri australian Craig Wright a recunoscut ca el este creatorul monedei virtuale Bitcoin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )