Libnet.ro
UNICEF

22:45

CNADNR: Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete

Antena3 Antena3,
CNADNR: Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete

CNADNR a anuntat ca, incepand de luni, Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete, mentionand ca incetarea colaborarii tine de respectarea legislatiei in vigoare. Din motive care tin de respectarea. continuă pe Antena3

Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a anuntat ca de luni Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete, potrivit Mediafax. Din motive care tin de respectarea legislatiei in vigoare, conventiile incheiate de catre CNADNR cu Posta Romana si cu Rompetrol Downstream nu au putut fi prelungite, se arata intr-un comunicat al Companiei de Drumuri. CNADNR nu a oferit alte informatii pe aceasta tema. Taxa de utilizare a retelei de drumuri nationale poate fi .

Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a anuntat ca de luni Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete.

CNADNR: Rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand de astazi, rovinieta nu mai poate fi achizitionata din punctele de lucru ale CN Posta Romana si Rompetrol Downstream, conform unui comunicat de presa.

Posta Romana modifica tarifele coletelor postale externe de la 1 octombrie.

Compania Nationala Posta Romana CNPR) modifica, incepand cu 1 octombrie 2012, tarifele coletelor postale din sfera serviciului universal, masura fiind luata in urma ajustarilor tarifare aplicate de administratiile postale care au incheiate acorduri bilaterale cu Posta Romana, potrivit Agerpres. Incepand cu data de 1 octombrie 2012, cu avizul ANCOM, s-a aprobat modificarea tarifelor coletelor externe prioritare si neprioritare, cu greutatea de pana la 10 kilograme, se arata intr-un comunicat .

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )