Libnet.ro
UNICEF

23:15

Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru rauri din sapte judete

B1 B1,
Codul portocaliu de inundatii, prelungit pentru rauri din sapte judete

Institutul National de Hidrologie a prelungit luni codul portocaliu de inundatii, emis pentru rauri din judetele Dolj, Arges, Dambovita, Giurgiu, Valcea, Prahova si Olt. Avand in vedere situatia. continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii in sapte judete, incepand cu ora 14:00

Institutul de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o noua avertizare cod portocaliu pentru sapte judete, de la ora 14:00, pana la noapte sau marti la pranz, informeaza Mediafax. Codul portocaliu de inundatii vizeaza judetele Dolj, Arges, Dambovita, Giurgiu, Valcea, Prahova si Olt.

Codul portocaliu de INUNDATII, prelungit in 9 judete

Hidrologii au prelungit pana luni, la ora 18:00, avertizarea cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Arges si Prahova, iar rauri din 14 judete vor fi sub cod galben.

Codul portocaliu de inundatii a fost prelungit

Potrivit unei informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, luni, codul portocaliu de inundatii pe rauri din 12 judete aflate in sudul tarii a fost prelungit pana maine la ora 14. Pana luni s.

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania

Google Play este acum disponibil pentru dezvoltatorii din Romania care doresc sa ofere aplicatii contra cost pe platforma Android. Aceasta este o veste buna pentru dezvoltatorii de aplicatii Android, acestia avand acum posibilitatea de a monetiza aplicatiile pe care le lanseaza in Google Play. Romania intra astfel pe lista celor 45 de tari care permit folosirea acestui serviciu, iar dezvoltatorii se pot adresa publicului din 130 de tari, cu aplicatii in limba engleza. Aplicarea pentru vanzarea aplicatiilor se poate face [].

Cod portocaliu de inundatii in noua judete: Avertizarea, valabila pana luni seara

Hidrologii au prelungit pana luni, la ora 18. 00, avertizarea cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Arges si Prahova, iar rauri din 14 judete vor fi sub cod galben, informeaza Mediafax.

Cod portocaliu de inundatii in Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara, unde incepand de sambata noapte si pana luni dupa-amiaza s-ar putea.

UPDATE. Pericol de inundati in 15 judete. Cod Rosu pentru raul Motru si pe doua rauri din Mehedinti. Mehedinti si Gorj sub Cod portocaliu de ploi abundente, Dolj si Dambovita, sub Cod Galben

La acest moment, la nivel national, avem 4 judete afectate de precipitatiile abundente Mehedinti si Gorj sub Cod portocaliu, Dolj si Dambovita sub Cod Galben, in 5 localitati din aceste judete inregistrandu-se probleme din cauza apelor Motru in jud. GORJ), Podul Grosului, Prunisor, si Balacita toate in Mehedinti si Carpen in judetul Dolj, informeaza MAI.

Codul portocaliu s-a confirmat, apele au facut pagube in Caras-Severin

Mai multe gospodarii din Ezeris si Bolvasnita au fost inundate iar pe DN 58B s-a circulat restrictionat datorita inundarii unui sens de mers.

Udrea a pregatit terenul pentru Basescu din 2009

Elena Udrea a pregatit terenul de la Nana pentru presedintele Traian Basescu inca din anul 2009. in perioada cat a condus interimar Ministerul Mediului, in 2009, Udrea a alocat bani de la aceasta institutie.

Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de CNI, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )