Libnet.ro
UNICEF

10:00

Confruntari in Kazahstan: Mai multe persoane si-au pierdut viata

B1 B1,
Confruntari in Kazahstan: Mai multe persoane si-au pierdut viata

Schimburi de focuri intre extremistii religiosi si autoritatile din Kazahstan. Sase persoane au fost declarate decedate in urma confruntarii. Incidentul armat a avut loc dupa ce aproximativ 20 de. continuă pe B1

Scene incredibile in Brasov: Mai multe persoane au fost agresate, printre care si trei politisti. Pe unul l-a muscat, iar altuia i-a rupt camasa

Un barbat din Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a agresat trei persoane, apoi a mai lovit trei politisti care au intervenit sa-l calmeze, intr-o statie RAT, de pe strada 13.

Colet suspect in Norvegia! Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost deschis pachetul

Un oficiu postal din sudul Norvegiei a fost evacuat, iar peste 40 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au deschis un colet suspect, care continea un praf alb, potrivit news. ro. Patru.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii in mai multe judete. Autoritatile sunt in alerta maxima. Doi oameni au murit

Hidrologii au emis avertizare COD ROSU de inundatii in mai multe judete din tara. Cel putin doua persoane au murit, sute de gospodarii au fost inundate, zeci de familii au fost evacuate de urgenta si mai multe drumuri au ajuns sub ape. Peste 200 de persoane au fost evacuate preventiv si salvate din situatii de urgenta de catre structurile MAI.

Iasi: Mai multe voturi decat alegatori. Centralizarea voturilor a fost suspendata dupa ce alegatorii au primit buletine in plus

Operatiunea de centralizare a voturilor a fost suspendata la Iasi, dupa ce alegatori din doua sectii din municipiul Iasi au primit cate doua buletine de vot pentru alegerea primarului, iar la numarare, sistemul informatic a identificat mai multe voturi decat alegatori.

UPDATE Valcea: PSD obtine mai multe voturi pentru consiliul judetean, dar PNL a castigat cu 20 de primarii mai mult / Gutau, oficial viitorul edil din Ramnicu Valcea

PSD a castigat alegerile in judetul Valcea, ca numar de voturi pentru Consiliul Judetean, potrivit datelor partiale furnizate de BEJ, liberalii adjudecandu-si insa cele mai multe primarii, transmite Agerpres.

Mai multe drumuri din judetul Timis au fost inundate din cauza ploilor cazute in ultima perioada (FOTO)

Timisul sub teroare. Asa poate fi descris judetul dupa ce ce sambata si duminica mai multe drumuri au fost inundate de cantitatile mari de apa care s-au revarsat in ultimele zile. Pompierii au.

Un barbat din Constanta a incercat sa convinga electoratul cu toporul. Mai multe incidente au aparut la alegeri (VIDEO)

Scandal in comuna constanteana Ciobanu. Mai multi oameni care au mers la vot au fost intampinati de un cetatean inarmat cu un topor. Incidente insa au fost in mai multe.

SOC! S-au decis deja alegerile in BUCURESTI? La ora 11:00 au votat mai multe FEMEI, decat BARBATI! (FOTO)

Statisticile in timp real oferite in premiera anul acesta de Biroul Electoral Central aduc date interesante din procesul votarii. Astfel, in Bucuresti, pana la ora 11:00 au votat mai multe.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )