Libnet.ro
UNICEF

23:15

Consilierul lui Mihai Tudose ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consilierul lui Mihai Tudose ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia

Gheorghe Piperea , consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si sa isi rezolve problemele penale. continuă pe Wall-Street Ro

Consilierul lui Mihai Tudose: De ce nu demisioneaza dl. Dragnea?

Avocatul scrie pe pagina sa ca romanii mai au si altceva de facut decat sa urmareasca epopeea judiciara interminabila a d-lui Dragnea si se intreaba de ce presedintele Camerei Deputatilor nu demisioneaza.

Codrin Stefanescu: Mihai Tudose sa il demita pe Piperea pana joi, daca nu il demite CEX-ul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut luni premierului Mihai Tudose sa il demita pe consilierul sau Gheorghe Piperea, care la randul lui a cerut demisia sefului social-democratilor, Liviu Dragnea, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a lui Liviu Dragnea intr-un nou dosar.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

Ce le transmit Liviu Dragnea si Mihai Tudose protestatarilor

Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. intrebat ce.

Cum ii raspunde Liviu Dragnea consilierului premierului Tudose

Dupa ce avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, i-a cerut lui Liviu Dragnea demisia din Parlament, liderul PSD i-a raspuns acestuia in conferinta de presa. Oare cat.

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Tudose, cere demisia lui Liviu Dragnea

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, cere demisia din Parlament alui Liviu Dragnea, in contextul acuzatiilor care i se aduc, pentru a-si proba.

Mihai Tudose, catre tinerii din PSD:Sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele

Premierul Mihai Tudose, prezent duminica la congresul Tineretului Social Democrat TSD) care se desfasoara la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi 'vanda' si sa nu isi 'negocieze' visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului, informeaza Agerpres.

Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, pe Facebook, ca a primit asigurari din partea managerului Coca-Cola Romania ca aceasta companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contributiilor, dovada a faptului ca Guvernul nu traieste intr-o lume paralela, asa cum reclama unii sindicalisti.

Premierul Mihai Tudose ne-a asigurat ca Guvernul va accelera implementarea memorandumului

Conducerea companiei KazMunaiGaz, proprietarii Grupului Rompetrol KMGI), si cea a companiei chineze CEFC, care va achizitiona pachetul majoritar al Rompetrol, au avut joi o intalnire cu premierul Mihai Tudose si cu ministrii Energiei, Economiei si Finantelor, care i-au asigurat ca vor de urgenta demersurile pentru implementarea memorandumului agreat cu statul roman in 2013, a declarat, ieri, Azamat Zhangulov, senior vicepresedinte al KazMunaiGaz, intr-o conferinta de presa.

Mihai Tudose l-a demis pe secretarul de stat de la Transporturi, retinut de DNA

Premierul l-a demis pe Ninel Cercel, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, retinut vineri de procurorii anticoruptie. Decizia lui Mihai Tudose a fost publicata in Monitorul Oficial, informeaza.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )