Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu: Mihai Tudose sa il demita pe Piperea pana joi, daca nu il demite CEX-ul

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu: Mihai Tudose sa il demita pe Piperea pana joi, daca nu il demite CEX-ul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut luni premierului Mihai Tudose sa il demita pe consilierul sau Gheorghe Piperea, care la randul lui a cerut demisia sefului social-democratilor, Liviu Dragnea, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a lui Liviu Dragnea intr-un nou dosar. continuă pe Hotnews

Adevarul Live, ora 13.00. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste la Adevarul Live despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Consilierul lui Mihai Tudose ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia

Gheorghe Piperea , consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si sa isi rezolve problemele penale.

Codrin Stefanescu, despre urmarirea penala a lui Liviu Dragnea: Statul paralel vrea alt lider la PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despreurmarireapenala a luiLiviu Dragnea. Stefanescu spune c?.

Codrin Stefanescu, noi detalii despre oamenii care l-au flancat pe Dragnea la inalta Curte: Toti erau premiati, medaliati si au adus onoare tarii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit, la Adevarul Live, despre persoanele care l-au protejat pe Liviu Dragnea in urma cu o luna la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde liderul PSD a fost audiat in dosarul privind abuzul in serviciul. Potrivit lui Stefanescu, acestia sunt oamenii care au adus onoare tarii si au venit la ICCJ din proprie initiativa.

Codrin Stefanescu, sfidare la adresa protestatarilor: Jalnic! Doar 80 de oameni a putut scoate in strada statul paralel?

In timp ce aproximativ 1. 000 de oameni au umplu curtea PSD cu hartie igienica si a protestat impotriva modificarilor la Codul Fiscal si a atacului la legile justitiei, Codrin Stefanescu a lansat.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru un procuror: Vrei sa te aplaudam? Sa-ti dam si salariu mega-marit. Te pupam si-n fund, iti dam si vila. Serios? Nu cred!

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca e necesara o lege a raspunderii magistratilor pentru a putea fi sanctionati magistrati precum procurorul Mircea Negulescu. Liderul PSD s-a declarat nemultumit de decizia Inspectiei Judiciare, care nu l-a sanctionat, avand un limbaj dur la adresa atitudinea unor institutii fata de procurori.

Premierul Mihai Tudose ne-a asigurat ca Guvernul va accelera implementarea memorandumului

Conducerea companiei KazMunaiGaz, proprietarii Grupului Rompetrol KMGI), si cea a companiei chineze CEFC, care va achizitiona pachetul majoritar al Rompetrol, au avut joi o intalnire cu premierul Mihai Tudose si cu ministrii Energiei, Economiei si Finantelor, care i-au asigurat ca vor de urgenta demersurile pentru implementarea memorandumului agreat cu statul roman in 2013, a declarat, ieri, Azamat Zhangulov, senior vicepresedinte al KazMunaiGaz, intr-o conferinta de presa.

Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, pe Facebook, ca a primit asigurari din partea managerului Coca-Cola Romania ca aceasta companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contributiilor, dovada a faptului ca Guvernul nu traieste intr-o lume paralela, asa cum reclama unii sindicalisti.

Mihai Tudose, catre tinerii din PSD:Sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele

Premierul Mihai Tudose, prezent duminica la congresul Tineretului Social Democrat TSD) care se desfasoara la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi 'vanda' si sa nu isi 'negocieze' visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului, informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )