Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copil de trei ani, decedat intr-un incendiu de furaje din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Copil de trei ani, decedat intr-un incendiu de furaje din judetul Buzau

Un copil in varsta de trei ani a murit duminica dupa-amiaza intr-un incendiu izbucnit intr-o gospodarie din Viperesti. Minorul s-a ascuns intr-o capita de fan si s-a jucat cu un chibrit, iar focul a cuprins imediat furajele. continuă pe Adevărul

inca un avocat oradean condamnat la inchisoare cu executare. Horia Chivari, trei ani si doua luni in spatele gratiilor

Avocatul oradean Horia Chivari a fost condamnat de judecatorii de la Curtea de Apel Cluj, la trei ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. in plus, magistratii i-au interzis ca, timp de doi ani dupa executarea pedepsei, sa profeseze ca avocat.

Brazilia: A inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani

In Brazilia a inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani, cu o temperatura de 38 de grade Celsius, inregistrata, marti, in ziua solstitiului, la Rio de Janeiro, .

Apple permite actionarilor mai vechi de trei ani sa propuna candidati pentru posturile de directori

Apple a decis sa permita actionarilor care detin o participatie de cel putin 3% pentru minimum trei ani sa propuna candidati pentru posturile din Consiliul Director, dupa ce si alte companii mari din SUA au luat decizii similare, printre acestea fiind Microsoft si Staples, potrivit Reuters.

Un copil de trei ani a murit dupa ce a dat foc unei capite de fan. Flacarile i-au cuprins hainele

Un copil de trei ani din judetul Buzau a murit, duminica, dupa ce a dat foc unei capite de fan, iar flacarile i-au cuprins hainele, conform Mediafax. Copilul a fost gasit chiar de familie, care a anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )