Libnet.ro
UNICEF

23:15

Criza din Iulie: oamenii care au impins lumea spre razboi

Adevărul Adevărul,
Criza din Iulie: oamenii care au impins lumea spre razboi

Asasinarea Arhiducelui Franz Ferdinand, din 28 iunie 1914, nu trebuia sa fie obligatoriu un casus belli pentru razboiul european. insa modul in care a fost gestionata criza aparuta in Balcani a facut ca ceea ce putea fi un conflict local, intre Serbia si Austro-Ungaria, sa se transforme intr-un razboi nu doar european, ci mondial. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii implicati in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat, sambata, pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina,.

UE ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit Jurnalului oficial al UE, relateaza AFP, scrie.

UE sanctioneaza sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat sambata pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit.

Criza din Ucraina: Ministrul german de externe pledeaza pentru sanctiuni rapide impotriva Moscovei

Ministrul german al Afacerilor Externe, Frank-Walter Steinmeier, a pledat, intr-un interviu acordat saptamanalului Der Spiegel, pentru adoptarea rapida de sanctiuni economice impotriva Rusiei, in contextul in care Uniunea Europeana se pregateste sa impuna noi sanctiuni pentru implicarea Moscovei in dosarul ucrainean, scrie AFP.

Criza din Ucraina: UE sanctioneaza sefii serviciilor de informatii rusesti

Uniunea Europeana a sanctionat sambata sefii serviciilor de informatii rusesti si mai multi responsabili ai Consiliului de Securitate pentru implicare lor in criza ucraineana, transmite AFP, citand jurnalul oficial al UE.

UPDATE Criza din Ucraina: UE sanctioneaza sefii serviciilor de informatii rusesti/ Reactia Rusiei: Sanctiunile risca sa puna capat cooperarii in domeniul securitatii

Uniunea Europeana a sanctionat sambata sefii serviciilor de informatii rusesti si mai multi responsabili ai Consiliului de Securitate pentru implicare lor in criza ucraineana, transmite AFP, citand jurnalul oficial al UE. UPDATE Moscova a amenintat sambata ca noile sanctiuni UE risca sa puna capat oricarei cooperari in domeniul securitatii.

Google a primit peste 91.000 de cereri din partea oamenilor care 'vor sa fie uitati' in motorul de cautare

Google a raspuns la peste jumatate dintre solicitarile persoanelor care nu mai doresc ca anumite rezultate despre ele sa apara in motorul de cautare al companiei americane, conform unei surse familiare cu situatia, scrie Businessweek. com .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )