Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum ajuta Ion Tiriac 40.000 de pensionari. De cati bani este nevoie

Playtech Playtech,
Cum ajuta Ion Tiriac 40.000 de pensionari. De cati bani este nevoie

Dinspre familia magnatului Ion Tiriac vin vesti bune pentru persoanele de varsta a treia. in fapt, persoanele cele mai expuse in plina pandemie. De cati bani este nevoie pentru ajutorarea a 40. 000 de pensionari in aceasta perioada a vorbit fiul lui Ion Tiriac. Cum ajuta Ion Tiriac 40. 000 de pensionari. De cati bani este nevoie . continuă pe Playtech

DigiSport: COVID-19 |Suma impresionanta pe care familia lui Ion Tiriac o pune la bataie pentru a ajuta 40.000 de pensionari!

In plina pandemie de COVID-19, Ion Ion Tiriac, baiatul celebrului Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a decis sa vina in ajutorul pensionarilor, persoanele cel mai mult expuse in fata acestui nou coronavirus, extrem de periculos.

Fiul lui Ion Tiriac il concureaza pe Gigi Becali. Cat a donat astazi pentru spitale

Ion Ion Tiriac, fiul afaceristului Ion Tiriac, a facut o donatie impresionanta astazi pentru oamenii in alb care isi risca viata salvand-o pe a noastra. Fiul lui Ion Tiriac a donat astazi pentru spitale in cadrul teledonului Romani impreuna Astazi a inceput cel mai mare teledon virtual din Romania. Organizat de Antena Group si Fundatia .

Fiul lui Ion Tiriac, donatie de 100.000euro pentru medicii din Romania la teledonul Romani impreuna

Ion Ion Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, a facut o donatie impresionanta, astazi, pentru medicii care lupta impotriva coronavirus in spitalele din Romania, in cadrul teledonului Romani impreuna.

Ce gest a facut Simona Halep pentru Ion Tiriac. Cadoul care i-a uluit pe multi

Pariurile care se pierd se onoreaza. E lectia pe care a invatat-o Simona Halep de curand, cand a trebuit sa se achite de aceasta datorie fata de omul de afaceri Ion Tiriac, in fata caruia a pierdut un pariu. Cred ca a costat 100 de dolari Simona Halep a trebuit sa-i dea lui Ion Tiriac .

Angelina Jolie, donatie uriasa. Cati bani a virat din cont

Pandemia de coronavirs i-a determinat pe actorii de la Hallywood si pe artistii internationali sa faca gesturi caritabile. Printre ei se numara si Angelina Jolie, cunoscuta ca o persoana care este preocupata in special de ajutorul copiilor nevoiasi. Astfel, frumoasa actrita a hotarat sa doneze un milion de dolari pentru alimentele destinate copiilor afectati de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )