Libnet.ro
UNICEF

22:15

Decizie istorica! Televiziune amendata cu 3 milioane de euro, pentru remarci homofobe

B1 B1,
Decizie istorica! Televiziune amendata cu 3 milioane de euro, pentru remarci homofobe

Homofobia se plateste scump in Franta! O televiziune franceza a fost amendata cu 3 milioane de euro pentru remarci homofobe! Nu mai putin de 40. 000 de reclamatii a primit postul Canal 8, din grupul media. continuă pe B1

Fond de investitii de 50 milioane euro pentru firme IT aflate la inceput de drum

Fondul European de Investitii si un grup de investitori maghiari lanseaza un fond de investitii in valoare totala de 50 de milioane de euro pentru startup-urile din tehnologie aflate in prim stadiu de dezvoltare din Europa Centrala si de Est. Ce fel de firme se pot inscrie.

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu peste 400 de milioane de euro pentru trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de circa 407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune. Circa 336 de milioane de euro din intreaga finantare aprobata vizeaza autostrada A1 Lug-j - Deva, sectiunea dintre localitatile Dumbrava si Deva. Autostrada a fost demarata din fondurile fostului exercitiu financiar aferent perioadei 2007 - 2013 si, din cauza ca nu a fost gata la timp, a fost fazata astfel incat sa primeasca banii necesari din noul buget european pentru perioada 2014-2020.

Acuzatia de spaga de 4,2 milioane de euro pentru Ontanu s-a prescris

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, ca efect al intervenirii prescriptiei, incetarea procesului pentru fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri. Decizia instantei nu este definitiva.

Ministerul Public va beneficia de 69 milioane euro, fonduri europene, pentru un soft si metodologii de perchezitie informatica

Ministerul Public MP) va beneficia de 69 milioane euro, fonduri europene, pentru doua proiecte destinate intaririi capacitatii institutiei, respectiv crearii unui soft pentru sprijinirea activitatii de management a parchetelor, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

85 de milioane de euro pentru IMM-uri, de la Fondul European de Investitii

IMM-urile romanesti pot beneficia de o finantare totala de pana la 85 de milioane de euro in baza unui acord semnat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) si Fondul European de Investitii FEI), banii urmand sa fie investiti, in principal, in zonele slab dezvoltate ale tarii, arata un comunicat de presa al MDRAPFE.

Orbis, crestere de 6,2% a veniturilor pana la 160 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in prima jumatate a anului 2017, o crestere de 6,2% a veniturilor, pana la 160 milioane euro si o crestere a EBITDA de doua cifre, cu 23,1%, pana la 47,6 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei.

Palatul Ghica, scos la vanzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil (FOTO)

Surpriza pe OLX! Palatul Ghica din Comanesti, judetul Bacau, monument istoric construit in 1880, a fost scos la vanzare pentru suma de 1,6 milioane euro. Palatul i-a apartinut politicianului.

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?

Vi se pare reprezentativa statuia de 50 milioane lei pentru Marea Unire ce va fi amplasata in Bucuresti?.

Curtea de Apel Bucuresti, asteptata sa se pronunte in dosarul in care fostul primar Neculai Ontanu este acuzat ca a primit mita un teren de 4,2 milioane de euro

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar urma sa pronunte, astazi, in jurul orei 13. 00, o decizie in cazul fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, acuzat ca a luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri. La ultimul termen al procesului, avocatii lui Ontanu au sustinut ca fapta de luare de mita s-a prescris.

Consiliul Concurentei a sanctionat Siveco Romania si Intrarom

Consiliul Concurentei a anuntat, ieri, ca a sanctionat companiile Siveco Romania si Intrarom cu amenzi in valoare totala de peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) in anul 2008, privind atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )