Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doua localitati din Cluj au intrat in carantina totala. S-au inregistrat 13 cazuri la mia de locuitori, iar oamenii trebuie sa circule cu declaratia pe proprie raspundere

B1 B1,
Doua localitati din Cluj au intrat in carantina totala. S-au inregistrat 13 cazuri la mia de locuitori, iar oamenii trebuie sa circule cu declaratia pe proprie raspundere

Doua localitati din judetul Cluj au intrat in carantina totala, dupa numarul cazurilor de COVID-19 inregistrate in ultimele 14 zile. Autoritatile au impus masuri extreme pentru comunele Sic si. continuă pe B1

Risc epidemiologic de gravitate maxima. Doua localitati din Cluj intra in carantina. Ce restrictii se impun

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgent a decis ca doua resedinte de comune din Jud. Cluj, Sic si Savadisla, sa intre in carantina din cauza ratei mari a infectiei cu noul coronavirus. in Sic,.

NEAMT: Doua comune au intrat in carantina totala

Comunele Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat de miercuri in carantina totala, deplasarile in cele doua localitati fiind permise doar cu declaratii pe proprie raspundere, dupa ce rata infectarilor a trecut de trei la mia de locuitori, potrivit News.

Doua localitati clujene intra in carantina. Politia patruleaza deja pe strazi

Sic si Savadisla, doua comune din judetul Cluj, vor intra in carantina incepand de sambata, 24 octombrie. in ambele localitati a crescut foarte mult numarul infectiilor cu SARS-CoV-2.

Comuna din Maramures unde oamenii se intorc la declaratia pe proprie raspundere. De ce este in carantina totala

Comuna Petrova, din judetul Maramures, a intrat, incepand de sambata, in carantina totala pentru o perioada de 14 zile, din cauza nivelului ridicat de raspandire a noului coronavirus. Rata de infectare in comuna depaseste 5 la 1. 000 de locuitori.

Franta extinde starea de urgenta sanitara pentru doua treimi din populatie: Al doilea veal este in plina desfasurare. Situatia e foarte grava

Franta si-a extins joi, la aproximativ doua treimi din populatie, starea de urgenta sanitara, iar ministrul belgian de externe a fost internat in terapie intensiva cu COVID-19, pe masura ce al doilea val de pa.

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa in doua localitati din Cluj, unde a fost instaurata carantina. Potrivit unui ordin al Prefecturii Cluj, localitatile Savadisla si Sic din judetul Cluj intra in carantina din dimineata zilei de sambata, 24 octombrie, pe fondul cresterii infectiilor cu COVID-19. S-a instaurat carantina in doua localitati din .

inca doua localitati au intrat in scenariul rosu. Politia si Jandarmeria asigura perimetrul

Localitatile Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat, in aceasta dimineata, in carantina. Pe langa obligativitatea purtarii mastii de protectie sau inchiderea scolilor, autoritatile impun si restrictii de circulatie.

COVID-19: Prima tara din Europa care anunta revenirea la carantina totala incepand de saptamana viitoare

Pandemia de coronavirus scapa de sub control in Belgia, unde autoritatile anunta reinstaurarea carantinei, cu scopul de a opri raspandirea noului coronavirus. Belgia revine la carantina.

in cate localitati din Romania a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

In Romania, rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori in 255 de localitati, intre care 15 orase si 22 de municipii, intre care Bucuresti, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Bacau, Resita, Sfantu Gheorghe, Craiova sau Ramnicu Valcea, potrivit secretarului de stat Raed Arafat.

MEEMA: Noi localitati din Romania vor fi atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Guvernul Romaniei, la initiativa Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a adoptat joi, 22 octombrie 2020, Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea atestarii unor localitati sau parti din localitati, ca statiuni turistice de interes national, respectiv local si pentru modificarea anexei nr. 5 la Hotararea Guvernului nr. 8522008 pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )