Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doua persoane din judetul Olt au fost internate in spital cu suspiciune de antrax

B1 B1,
Doua persoane din judetul Olt au fost internate in spital cu suspiciune de antrax

Directia de Sanatate Publica dinOlt anunta ca doua persoane din judet au fost internate in spital cu suspiciune de antrax, avand insa o stare generala buna, scrie Agerpres. Una dintre persoanele in. continuă pe B1

Ministerul de Interne va distribui 12 locuinte modulare pentru familiile afectate de inundatiile din judetul Olt

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a aprobat distribuirea a 12 locuinte modulare pentru familiile afectate de inundatii din judetul Olt.

Atac terorist in Ierusalim. Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in actul criminal

Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in ceea ce pare a fi un atac terorist, in Ierusalim. Un barbat neidentificat s-ar fi urcat intr-un excavator cu care a lovit de mai multe ori un.

Arad: Doua persoane au fost ranite dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit frontal

Doua persoane au fost ranite, joi, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN7, in apropierea localitatii aradene Barzava, relateaza Mediafax. Cele doua automarfare s-au ciocnit frontal la iesirea din.

Cate Blanchett si Lupita Nyongo, pe lista celor mai elegante persoane din lume

Actritele Cate Blanchett si Lupita Nyongo - laureate la premiile Oscar din acest an - au fost incluse pe lista celor mai elegante persoane din 2014, intocmita de revista Vanity Fair.

Doua ministere din Romania, VICTIME ale operatiunii de spionaj cibernetic Epic Turla. SRI confirma ATACUL: Sunt vizate entitati statale

Operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla a avut ca victime printre altele doua ministere si alte doua institutii guvernamentale din Romania, care se plaseaza pe primul loc in lume in ceea ce priveste.

Doua gospodarii din Suceava au ars intr-un incendiu cauzat de un trasnet

Un trasnet a lovit, marti seara, gospodaria unui barbat din orasul sucevean Vicovu de Sus, cauzand un incendiu care s-a extins si la anexele gospodaresti ale unui vecin, scrie Mediafax. Focul a izbucnit la.

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat. in judet a plouat fara oprire de peste 24 de ore. Raul Drincea si-a iesit din matca, iar apa a ajuns pana la aproape.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )