Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Cred ca Donald Trump va veni in Romania

Antena3 Antena3,
Dragnea: Cred ca Donald Trump va veni in Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca, in opinia sa, presedintele SUA, Donald Trump, va veni in Romania, deoarece liderul de la Casa Alba este constient de faptul ca tara no. continuă pe Antena3

Gafa FARA PRECEDENT: Donald Trump l-a felicitat pe un tanar soldat care si-a pierdut un picior pe front (VIDEO)

Donald Trump a facut una dintre cele mai mari gafe de cand a devenit presedintele Statelor Unite. Liderul de la Casa Alba a avut o intalnire cu un soldat care si-a pierdut un picior pe front,.

Curtea Suprema judeca un nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea, in care liderul PSD este acuzat de abuz in serviciu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie discuta marti un nou termen in procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu.

Instanta suprema a respins contestatia lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Liderul PSD ramane condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie a respins, luni, contestatia de executare formulata de liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumului.

Donald Trump este cel mai putin popular presedinte american dupa primele 100 de zile de mandat

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ: este cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba. Donald Trump sta mai prost decat predecesorii sai, Barack Obama care se bucura de 62% incredere dupa acelasi intreval de timp) si Gerorge W. Bush, cu 63%, potrivit unui sondaj citat de CNN si Fox News.

Donald Trump cere din nou renegocierea tratatului de liber schimb nord-american si ameninta cu retragerea, fara un acord echitabil

Presedintele american Donald Trump a reafirmat joi ca SUA vor iesi din tratatul de liber schimb nord-american Alena, incheiat cu Canada si Mexic, daca nu obtin un acord echitabil prin renegocierea sa, scrie AFP.

Donald Trump pregateste cea mai mare reducere de taxe din istorie: Ce facilitati vrea sa creeze presedintele american mediului de afaceri

Administratia Donald Trump se pregateste de implinirea a 100 de zile cu un proiect de reforma fiscala care se ar putea a fi cel mai ambitios din istoria Statelor Unite. Presedintele american va anuntat.

Donald Trump anunta o reforma fiscala istorica

Donald Trump incearca sa marcheze puncte miercuri - odata cu anuntarea unei reforme fiscale pe care o prezinta drept istorica - inaintea celei de a 100-a zi a presedintiei sale, in contextul in care se indrepata catre un compromis cu democratii in privinta securitatii la frontiera cu Mexicul, relateaza AFP.

Donald Trump declara un razboi comercial Canadei

Donald Trump a lansat o ofensiva pe toate fronturile impotriva Canadei, declarand un razboi comercial principalului partener economic al Statelor Unite, prin impunerea unor taxe asupra lemnului de constructie si amenintand sa o faca si in privinta produselor lactate, relateaza AFP.

Donald Trump a trecut la ofensiva comerciala impotriva Canadei: SUA impun taxe pentru lemnul de constructie si ameninta cu masuri similare pentru lactate

Donald Trump a lansat o adevarata ofensiva impotriva Canadei, impunand taxe asupra lemnului pentru constructii si amenintand acelasi lucru pentru produsele lactate, declansand un razboi comercial cu principalul partener economic al Statelor Unite, scrie AFP.

Donald Trump provoaca furia Turciei, dupa ce a calificat masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati ale secolului XXI

Donald Trump a provocat furia Turciei dupa ce a calificat luni masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati in masa ale secolului XXI, evitand insa sa foloseasca termenul genocid, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )