Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, discutii cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria; sedinta de Guvern se amana pana la 15.30

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, discutii cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria; sedinta de Guvern se amana pana la 15.30

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost, miercuri, la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Mihai Tudose, el precizand ca a venit sa vorbeasca despre organizarea si temele ce vor fi abordate in sedinta Comitetului Executiv National PSD de la sfarsitul acestei saptamanii, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Dragnea, discutii despre Comitetul Executiv al PSD cu premierul Tudose, la Palatul Victoria. Sedinta Executivului, amanata pentru mai tarziu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost, miercuri, la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Mihai Tudose, el precizand ca a venit sa vorbeasca despre organizarea si temele ce vor fi abordate in sedinta CExN a partidului de la sfarsitul acestei saptamani.

Premierul Mihai Tudose se intalneste cu reprezentantii sindicatelor din invatamant

Reprezentantii sindicatelor din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din Romania, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie, scrie News. ro.

ANPC a publicat raportul despre banci cerut de premierul Mihai Tudose: 46 de actiuni in instanta

Autoritatea pentru protectia consumatorului ANPC) a ascultat cererea facuta de premierul Mihai Tudose si a publicat raportul privind sistemul bancar din Romania. in urma verificarilor facute de.

Liderii FSLI se intalnesc cu premierul Mihai Tudose pentru a discuta despre elaborarea unei Legi a educatiei nationale

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) se vor intalni luni cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta problemele majore din invatamant, printre care elaborarea unei Legi a educatiei nationale si programele scolare.

Sindicatele din invatamant se intalnesc cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din invatamant se intalnesc astazi cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa acorde elevului rolul central in ceea ce inseamna educatia din tara noastra, programele scolare invechite, subfinantarea sistemului, salarizarea angajatilor din educatie.

Sindicatele din invatamant se intalnesc cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din invatamant se intalnesc luni cu premierul Mihai Tudose, printre temele de discutie numarandu-se necesitatea elaborarii unei noi Legi a educatiei nationale care sa ac.

O NOUA DEZVALUIRE despre bancile din Romania facuta de premierul Mihai Tudose

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Presedintele Alma Mater: Premierul s-a angajat sa depuna toate eforturile pentru ca profesorii sa primeasca anul acesta toti banii castigati in instanta

Presedintele Federatiei Alma Mater, Anton Hadar, a declarat, luni, la finalul intalnirii pe care sindicalistii din educatie au avut-o cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, ca seful Executivului s-a angajat sa depuna toate eforturile ca, anul acesta, cadrele didactice sa primeasca banii pe care i-au castigat in instanta, fiind vorba despre 730 de milioane de lei pentru invatamantul preuniversitar si de 84 de milioane de lei pentru invatamantul superior, informeaza News. ro.

USR: Mihai Tudose pregateste nationalizarea pensiilor private

Partidul Uniunea Salvati Romania sustine, intr-un comunicat, ca premierul Mihai Tudose ar pregati nationalizarea pensiilor private si il acuza pe acesta ca foloseste impotriva Pilonului II de pensii acelasi tip de argumente care au fost folosite si in democratia iliberala si pro-putinista a lui Viktor Orban, in Ungaria, cand acesta a nationalizat pensiile private.

Mihai Tudose l-a luat la rost pe ministrul Sanatatii: Maine dimineata imi spui cine nu mai lucreaza acolo, da?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in legatura imaginile aparute in presa de la Casa Nationala de Asigurari Oradea, unde doua persoane cu handicap.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )