Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dragnea vrea sa investeasca peste 100 de milioane de euro in infrastructura sportiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea vrea sa investeasca peste 100 de milioane de euro in infrastructura sportiva

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) are in plan sa investeasca peste 100 de milioane de euro in infrastructura sportiva, incepand din acest an, a declarat ministrul Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

JO Tokyo 2020: Suma record, de peste 250 milioane euro, ceruta sponsorilor principali

Sponsorii principali ai Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020, vor trebui sa plateasca peste 250 milioane euro pentru a-si putea asocia imaginea cu cea a competitiei internationale.

Business B1 la zi: Cris Tim investeste peste 5 milioane euro intr-o fabrica de mancare la caserola si intr-o crama

Cris Tim, unul dintre cei mai mari producatori alimentari din Romania, va investi anul acesta peste 5 milioane de euro intr-o crama si intr-o fabrica de mancare gata preparata. Cris Tim produce deja mancare la.

Dezvoltatorul Coresi Shopping Resort vrea sa investeasca inca 10 milioane de euro intr-un retail parc

Compania franceza Immochan, care va deschide in martie centrul comercial Coresi din Brasov, vrea sa inceapa in vara a doua faza a proiectului, constand in 13. 500 metri patrati de spatii comerciale, pentru care deja exista cereri din partea unor retaileri, investitie de 10 milioane euro.

VIDEO Cum arata apartamentul de peste 100 de milioane de dolari vandut in New York

Piata imobiliara din New York este in plin avant, iar One57 este cea mai buna dovada. Unul dintre apartamentele din cladirea inalta de 306 metri s-a vandut pentru 100. 000 de dolari, devenind cel mai scump apartament vandut vreodata in New York si primul care depaseste 100 de milioane de dolari.

Banca Central Europeana va injecta 1.100 miliarde euro pentru redresarea zonei euro

Banca Central Europeana va injecta, incepand de la 1 martie, 1. 100 miliarde euro pentru redresarea zonei euro si prevenirea deflatiei, au anuntat oficiali ai BCE, citati de Bloomberg. Potrivit acestora, propunerea.

Peste 100 islamisti radicali anti Charlie Hebdo au cerut expulzarea francezilor din Indonezia, in timpul unui protest la Jakarta

Peste 100 de islamisti radicali au manifestat, marti, in fata Ambasadei Frantei din Jakarta, impotriva caricaturii cu Mahomed publicate de catre Charlie Hebdo. in timpul protestuluii, manifestantii au indemnat.

Hidroelectrica va scoate in februarie la vanzare 33 de microhidrocentrale pentru 19 milioane euro

Producatorul de energie Hidroeletrica, aflat in insolventa, va organiza in luna februarie o licitatie pentru vanzarea a 33 microhidrocentrale din cele 128 de unitati pe care le mai are, la un pret de pornire de 84,7 milioane lei 18,8 milioane euro),.

Contractul pentru reabilitarea spitalelor a fost prelungit si majorat cu 4,6 milioane euro la contributia Romaniei

Contractul de finantare intre Guvern si Banca Europeana de Investitii BEI) privind reabilitarea sectorului sanitar a fost prelungit cu un an, pana la 31 decembrie 2015, inclusiv cu majorarea contributiei financiare a Romaniei cu circa 4,6 milioane euro.

Un investitor chinez, in fotbalul european: Cat a primit, din Atletico Madrid, pentru 45 milioane euro

Miliardarul Wang Jianlin a devenit actionar al clubului de fotbal Atletico Madrid, dupa ce a primit, pentru suma de 45 milioane euro, 20 de procente din aceasta grupare.

Oltchim si-a redus in 2014 pierderile cu 36,84 milioane euro

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), aflat in insolventa de la finele lunii ianuarie 2013, a inregistrat, anul trecut, pierderi pe EBITDA strict din productie mai mici cu 36,84 milioane euro in comparatie cu 2013, potrivit indicatorilor economico-financiari preliminati pe 2014, citati intr-un raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )