Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentarii au decis: ELENA UDREA VA FI ARESTATA

Antena3 Antena3,
Parlamentarii au decis: ELENA UDREA VA FI ARESTATA

Camera Deputatilor a aprobat, luni seara, cererea de arestare preventiva formulata in dosarul Gala Bute in cazul Elenei Udrea. Deputatii s-au pronuntat prin vot secret, cu bile, asupra cererii ministrului. continuă pe Antena3

ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

38 -Parlamentul a aprobat, luni seara, solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft, cu 202 voturi pentru si 65 impotriva. Ca si .

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Camera Deputatilor decide daca avizeaza pozitiv cererile de arestare

Elena Udrea ar putea ajunge in spatele gratiilor. Camera Deputatilor urmeaza sa decida, luni, daca avizeaza cererile procurorilor anticoruptie de arestare preventiva emise pe numele fostului ministru. Anterior, Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de arestare a deputatului Udrea, suspectata in dosarele de coruptie Gala Bute si Microsoft.

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Toate cererile DNA, aprobate de Parlament

Camrea deputatilor a avizat, luni seara, toate cele sase cereri ale DNA, in cazul deputatei Elena Udrea.

Oreste, un nou atac la Elena Udrea

Oreste Teodorescu a transmis, pe pagina personala de Facebook, ca Elena Udrea a urmarit, prin discursul sau, sa ii santajeze pe colegii deputati, sa puna presiune pe parlamentarii prezenti.

Elena Udrea, pe Facebook: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul (FOTO)

Elena Udrea a afirmat, luni seara, la scurt timp dupa ce deputatii au aprobat doua cereri de inceperea umaririi penale si o cerere pentru arestarea sa preventiva, in dosarul Gala Bute, ca Parlamentul a avut.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar dosarele in care sunt implicata nu au un caracter politic. Se vrea reducerea mea la tacere

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si este obligata sa spuna adevarul in legatura cu situatia ei. Desi suntem in.

Elena Udrea, in Parlament: Va solicit sa aprobati favorabil cererile de urmarire penala, dar nu fiti partasi la un abuz care este incercarea de arestare a mea

Elena Udrea a declarat, luni seara, in plenul Camerei Deputatilor, ca a devenit o tinta a unui Parlament decredibilizat si ca prin aceste cereri de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva se.

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )