Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eroii zilelor noastre. Mama pentru copiii de care nu vrem sa stim.

România Liberă România Liberă,
Eroii zilelor noastre. Mama pentru copiii de care nu vrem sa stim.

Romania libera lanseaza astazi un serial despre micii eroi ai zilelor noastre: acei oameni care si-au dedicat viata indeplinirii unui obiectiv pentru comunitatea din care fac parte. Fie ca vorbim de cartiere, mici localitati sau colectivitati cu nevoi speciale, acesti oameni merita sa fie un exemplu pentru semenii lor, mult prea resemnati in fata greutatilor. In episodul de astazi prezentam povestea Mihaelei Mihalache din comuna Liesti care a creat cu mana ei, din nimic, un Centru de zi . continuă pe România Liberă

Comisia de regulament vrea mai putine declaratii de avere pentru deputatii care candideaza din nou

Parlamentarii din Comisia de Regulament au discutat despre faptul ca un parlamentar aflat la final de mandat si care candideaza din nou trebuie sa depuna trei declaratii de avere intr-o luna si jumatate, fiind necesara o noua procedura, a declarat miercuri presedintele Comisiei, Nicolae Vasilescu, citat de Mediafax.

Comisia de regulament vrea mai putine declaratii de avere pentru deputatii care candideaza ...

Parlamentarii din Comisia de Regulament au discutat despre faptul ca un parlamentar aflat la final de mandat si care candideaza din nou trebuie sa depuna 3 declaratii de avere intr-o luna si jumatate, fiind necesara o noua procedura, a declarat, miercuri, presedintele Comisiei, Nicolae Vasilescu, potrivit Mediafax. El a precizat ca membrii Comisiei au inceput discutiile privind modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor si au reusit sa realizeze o selectie de principii care ar trebui sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )