Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO Cele mai frumoase piscine naturale din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase piscine naturale din lume

Hotelurile de lux sunt intr-o batalie continua pentru crearea celor mai frumoase piscine, insa nicio statiune turistica nu a reusit sa construiasca o piscina care sa poata concura cu piscinele naturale. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase femei din lume au pozat nud pentru un album foto

Modelele Victorias Secret au aparut de multe ori in ipostaze sexy, dar niciuna nu se compara cu cele surprinse de fotograful de moda Russell James. El va lansa luna viitoare o colectie de poze nud cu celebrele modele, printre care Alessandra Ambrosio si Adriana Lima.

Robert Turcescu, interviu exclusiv B1 TV: Traiesc cele mai frumoase zile de dupa nasterea copilului meu (VIDEO)

Robert Turcescu a oferit un interviu si pentru B1 TV, dupa ce miercuri a vorbit si pentru Romania TV, reiterand faptul ca se simte eliberat si precizand ca traieste cele mai frumoase zile de dupa.

Citim in iarba, evenimentul care ii indeamna pe iubitorii de lectura sa se bucure de cele mai frumoase titluri la iarba verde

Duminica, 28 septembrie, are loc cea de- a treia editie a evenimentului Citim in iarba, in Parcul Herastrau din Capitala. Iubitorii de lectura pot participa la eveniment inarmati cu cele mai interesante carti, de care se pot bucura la iarba verde de la ora 10. 00 pana la ora 20. Intrarea la eveniment este gratuita, iar participantii pot imprumuta carti din biblioteca organizata in aer liber in parcul bucurestean.

MAGAZIN Cine cantareste mai mult: toate furnicile din lume sau toti oamenii?5 motive pentru care devii depresiv. 17 joburi care au disparut in timp. Muzica de azi este mai proasta decat cea din trecut!Originea oxigenului din atmosfera. Exista memoria fot

Bun re-gasit. Astazi ne putem delecta cu o vorba veche, pardon, cu un studiu nou care confirma cain spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica. Nu stim inca cine sta in spatele femeii puternice, dar putem sa ne imaginam. Apoi, stam si ne intrebam daca mesajele subliminale iti cresc cu adevarat memoria si stima de sine?. Totalitatea recomandarilorle gasiti ca de obicei, aici. Mai jos, cateva selectii care sa va umple vremea la serviciu sau acasa, pe unde va veti fi afland. O zi frumoasa tuturor si lectura placuta!.

Arta de a cina. Cele mai frumoase mese, care-ti transforma sufrageria intr-un muzeu

Designerii pasionati au transformat mesele in adevarate opere de arta. Fie ca au imbinat lemn cu aluminiu, lemn cu sticla, sau cristale cu pietre pretioase, rezultatul este de-a dreptul uimitor. Astfel, daca va.

Ce se intampla in miez de noapte intr-unul din cele mai frumoase castele din Romania: Am vazut la geam chipul ei, iar dimineata am gasit pe jos flori

Bizar prin arhitectura lui, total nepotrivita cu stilul caselor prahovene, Castelul Iuliei Hasdeu a fost construit de catre batranul Hasdeu in conformitate cu indicatiile primite in timpul unor sedinte de.

FOTO Cele mai spectaculoase locuri de la Dunare, vazute de pe bicicleta

Imp de doua zile, Calarasiul se trasforma in spatiu de curse pe biciclete. Competitia isi propune sa-i poarte pe participanti intr-o zona spectaculoasa pe cursul Dunarii, acolo unde urmeaza a fi amenajate patru trasee cicloturistice si unul de pescuit.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din tara a fost finalizata la Cluj. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania va fi inaugurata pe 31 octombrie. Investitia s-a ridicat la 72 de milioane de lei, iar lucrarile au inceput in 2011. Comisia de receptie din cadrul Primariei a demarat astazi procedurile de verificare a lucrarilor.

FOTO Topul personalitatilor feminine cu cele mai populare coafuri

Tunsori simple sau coafuri complicate au devenit o emblema pentru anumite celebritati, stilul personal al acestora stabilind tendinte in moda feminina. De la suvitele actritei Jennifer Aniston la coafura studiata a doamnei de fier a politicii, Margaret Thatcher, iata cine figureaza in topul celor mai populare coafuri din lume.

Coface: Companiile aeriene europene, printre cele mai putin profitabile din lume

Companiile aeriene europene stagneaza din cauza concurentei agresive din partea operatorilor low cost si a companiilor aeriene din Golf, fiind, in prezent, printre cele mai putin profitabile din lume, potrivit unui studiu Coface.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )