Libnet.ro
UNICEF

11:45

FOTO. Presa din Turcia: Premierul Ponta, concediu medical la Istanbul in timp ce este acuzat de coruptie

România Liberă România Liberă,
FOTO. Presa din Turcia: Premierul Ponta, concediu medical la Istanbul in timp ce este acuzat de coruptie

Hurriyet, unul dintre cele mai importante ziare din Turcia, scrie, marti, ca premierul Victor Ponta si-a luat concediu medical in timp ce in Romania procurorii anticoruptie l-au acuzat de fapte de coruptie. continuă pe România Liberă

Presa internationala: Victor Ponta este in concediu medical in timp ce este cercetat pentru coruptie

Principalele agentii de presa internationale comenteaza situatia premierului Victor Ponta, notand ca seful Guvernului Romaniei a decis sa isi ia concediu medical in timp ce este cercetat pentru fapte de coruptie.

Ponta a postat, pe Facebook, fisa medicala de la spitalul din Turcia

Premierul Victor Ponta a postat, luni seara, pe pagina personala de Facebook, fisa sa medicala de la Spitalul Medipol din Turcia, unde a fost operat la genunchiul stang.

Ponta, aspru criticat de presa internationala: Este in concediu medical in timp ce este cercetat pentru coruptie. CRIZA in Romania

Principalele agentii internationale de presa au alocat, luni, ample spatii situatiei premierului Romaniei, Victor Ponta, despre care spun ca seful Guvernului de la Bucuresti a decis sa isi ia concediu medical in timp ce este cercetat pentru fapte de coruptie.

FOTO. Pe cine felicita Victor Ponta de pe patul de spital din Turcia

Intr-o noua postare pe Facebook de pe patul de spital din Istambul, premierul Victor Ponta le transmite La multi ani, de ziua lor de nastere, Rovanei Plumb si lui Adrian Nastase, spunand ca sunt doi oameni cu totul speciali pentru el, care i-au oferit increderea si sprijinul lor.

Premierul Ponta si-a postat pe Facebook fisa medicala de la spitalul din Turcia

Premierul Victor Ponta a postat, luni seara, pe Facebook, fisa sa medicala de la Spitalul Medipol din Turcia, unde a fost operat la genunchiul stang, care contine denumirea interventiei chirurgicale, analize de.

Tariceanu l-a vizitat pe Ponta la clinica din Turcia, unde acesta se recupereaza

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, l-a vizitat pe premierul Victor Ponta la clinica din Turcia, unde acesta se recupereaza. Cei doi au discutat despre starea de sanatate a.

Predoiu: Ponta se ascunde de justitie dupa halatele albe din Turcia. Plumb: PSD sustine interimatul lui Gabriel Oprea

Victor Ponta, fugar de justitie, isi bate joc de functia de prim-ministru si se ascunde las in spatele halatelor albe din Turcia in timp ce Directia Nationala Anticoruptie si Fondul Monetar International il cauta prin Bucuresti pentru fapte grave, afirma prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu.

Surse: Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, potrivit unor surse citate de B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

Premierul Ponta sustine ca ideea ca a plecat in Turcia pentru a scapa de DNA este o imbecilitate

Premierul Victor Ponta a declarat ca ipoteza potivit careia a plecat sa se opereze in Turcia pentru a scapa o perioada de presiunea Directiei Nationale Anticoruptie, care a cerut urmarirea sa penala, este o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )