Libnet.ro
UNICEF

23:45

FOTO VIDEO Rupere de nori in sudul judetului Alba. Masini luate de viitura, drumuri si terenuri inundate

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Rupere de nori in sudul judetului Alba. Masini luate de viitura, drumuri si terenuri inundate

O rupere de nori a facut prapad, sambata dupa-amiaza, in comunel Pianu si Sasciori din sudul judetului Alba, inundand drumuri, terenrui si anexe gospodaresti. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Rupere de nori in sudul judetului Alba. Masini luate de viitura, case, drumuri si terenuri inundate

O rupere de nori a facut prapad, sambata dupa-amiaza, in comunel Pianu si Sasciori din sudul judetului Alba, inundand drumuri, terenrui si anexe gospodaresti.

FOTO VIDEO Imaginile dezastrului provocat de ape in Alba. 21 de persoane surprinse de viituri au fost salvate. Pompieri din 5 judete, trimisi in ajutor

Sudul judetului Alba a fost maturat sambata dupa-amiaza de rupere de nori cum nu s-a mai vazut aici de zeci de ani.

FOTO VIDEO Imaginile dezastrului provocat de ape in mai multe localitati din Alba. 21 de persoane surprinse de viituri au fost salvate

Sudul judetului Alba a fost maturat sambata dupa-amiaza de rupere de nori cum nu s-a mai vazut aici de zeci de ani.

INUNDATIILE au facut RAVAGII: Sudul judetului Alba, afectat de o VIITURA. Zeci de persoane, suprinse de ape in locuinte si masini (VIDEO)

Fenomenele meteo extreme continua sa faca ravagii in Romania. Sudul judetului Alba a fost afectat sambata de o viitura, fiind salvate 22 de persoane surprinse in locuinte sau in autoturisme. in zona de.

INUNDATIILE au facut RAVAGII: Sudul judetului Alba, afectat de o VIITURA. Zeci de persoane, suprinse de ape in locuinte si masini

Fenomenele meteo extreme continua sa faca ravagii in Romania. Sudul judetului Alba a fost afectat sambata de o viitura, fiind salvate 22 de persoane surprinse in locuinte sau in autoturisme. in zona.

Laptopul cu ecran OLED este visul oricarui editor foto video

In cazul in care iti doresti un sistem care sa fie capabil de editare foto video si cateva sesiuni de gaming, noul Gigabyte Aero 15 iti va fura, cu siguranta, privirea. Pana de curand,.

FOTO VIDEO Ploi torentiale la Cluj. Au fost inundate strazi si canalele au fost transformate in fantani artezeiene

Clujul s-a aflat sub cod portocaliu de ploi torentiale de la ora 13. 35, pana la ora 14. Ploile au dat peste cap traficul, au inundat mai multe strazi si au transformat canalele in fantani arteziene. Multe masini au ramas blocate din cauza apei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )