Libnet.ro
UNICEF

22:45

Francois Hollande, mai popular printre francezi dupa atentatele din Paris

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Francois Hollande, mai popular printre francezi dupa atentatele din Paris

Francois Hollande, care a atins cote reduse de popularitate in ultima vreme, a inregistrat o crestere istorica a popularitatii, de 21%, opiniile favorabile in privinta lui totalizand acum 40%, conform unui sondaj dat publicitatii luni, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Popularitatea lui Francois Hollande creste cu 10 p.p. dupa atentatele de la Charlie Hebdo

Popularitatea presedintelui Francois Hollande, aflata la cel mai scazut nivel inainte de atentatele comise saptamana trecuta la Paris, a inregistrat o crestere de zece puncte procentuale intr-o saptamana si atinge 34% opinii favorabile, potrivit.

Francois Hollande apara libertatea de expresie dupa manifestatiile din mai multe tari impotriva caricaturilor cu Mahomed

Presedintele francez Francois Hollande a aparat, sambata, libertatea de expresie, una dintre valorile Frantei, dupa ce vineri in mai multe tari au avut loc manifestatii violente ce denuntau caricaturile cu profetul Mahomed publicate in ultimul numar al revistei de satira Charlie Hebdo, scrie AFP.

Francois Hollande a devenit mai popular dupa atacurile teroriste din Franta

Popularitatea presedintelui francez Francois Hollande a crescut in doar o saptamana cu aproape 10 procente, reusind sa atinga astfel cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni, arata un sondaj de opinie publicat recent in Hexagon, potrivit Reuters.

Franta: Popularitatea lui Francois Hollande a inregistrat o crestere istorica

Francois Hollande, care pana recent era cel mai putin popular presedinte al Frantei, a cunoscut o crestere spectaculoasa de popularitatea, de la 19% pana la 40%, arata sondajele citate de AFP.

Francois Hollande, crestere istorica a popularitatii, in urma atacurilor de la Paris

Francois Hollande a inregistrat o crestere istorica a popularitatii de 21%, ajungand la o cota de 40%, in urma atacurilor de la Paris, conform unui sondaj de opinie realizat de Ifop, citat de AFP. Potrivit lui.

Francois Hollande: Raspunsul nostru trebuie sa fie ferm in fata terorismului, dar acesta nu poate fi decat colectiv

Un raspuns colectiv si ferm in fata terorismului, acesta a fost aplelul lansat vineri de presedintele francez, Francois Hollande, care a denuntat totodata masacrele comise in Nigeria de grupara Boko Haram,.

Bute a semnat cu managerul lui Mayweather! Romanul, cel mai popular pugilist din Canada

Lucian Bute are un nou manager, dupa ce a semnat un contract cu americanul Al Haymon, care il reprezinta si pe pugilistul Floyd Mayweather Jr.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )