Libnet.ro
UNICEF

22:45

Francois Hollande: Republica Moldova beneficiaza de sustinerea totata a Frantei la semnarea Acordului de Asociere cu UE

Antena3 Antena3,
Francois Hollande: Republica Moldova beneficiaza de sustinerea totata a Frantei la semnarea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele francez, Francois Hollande, a declarat luni ca Republica Moldova beneficiaza de sustinerea totata a Frantei la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana. Presedintele francez s-a. continuă pe Antena3

Franta sustine semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova, afirma Hollande

Presedintele francez, Francois Hollande, a confirmat luni, intr-un comunicat, ca Republica Moldova beneficiaza de sustinerea totata a Frantei la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, dupa o intalnire cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la Paris, relateaza cotidianul francez Le Figaro.

Iurie Leanca si-a inceput vizita in Franta, la invitatia lui Francois Hollande

Prim-ministrul Iurie Leanca se va intalni astazi, la Paris, cu presedintele Frantei, Francois Hollande. Oficialii vor discuta despre perspectiva europeana a tarii noastre, situatia din regiune si cooperarea bilaterala.

Ponta: Sesiune extraordinara a Parlamentului la inceputul lui iulie, pe ordinea de zi Republica Moldova si reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca parlamentul se va reuni in sesiune extraordinara la inceputul lunii iulie, pe ordinea de zi urmand sa figureze ratificarea acordului de asociere Republica Moldova - Uniunea Europeana si reducerea cu cinci puncte a contributiilor de asigurari sociale.

Selfie ajunge si in Republica Moldova

Lungmetrajul Selfie va rula in cinematografele din Republica Moldova, dupa ce comedia a fost remarcata de distribuitorii din aceasta tara, la proiectiile pe care pelicula le-a avut la editia din acest an a Festivalului International de Film Transilvania TIFF).

Francois Hollande: Semnarea Acordului de Asociere nu este o etapa finala in relatia Republicii Moldova cu Uniunea Europeana

Declaratia a fost facuta astazi de presedintele Frantei, in cadrul intrevederii cu premierul Iurie Leanca, de la Paris.

A renuntat la cariera de jurnalist in Republica Moldova, pentru a devenit politician si consilier local in Irlanda

Elena Secas a lasat cariera de ziarista in Moldova pentru a se afirma in Limerick, un oras din inima Irlandei, unde recent a obtinut mandatul de consilier local, din partea Partidului Laburist.

A renuntat la cariera de jurnalist in Republica Moldova, pentru a devenita politician si consilier local in Irlanda

Elena Secas a lasat cariera de ziarista in Moldova pentru a se afirma in Limerick, un oras din inima Irlandei, unde recent a obtinut mandatul de consilier local, din partea Partidului Laburist.

Wilhelm Molterer, vicepresedintele Bancii Europene de Investitii: Semnarea Acordului de Liber Schimb cu UE va duce la deschiderea pietelor si apoi a investitiilor in Republica Moldova

Prezent la Conferinta Internationala a Investitorilor Moldova-UE, Wilhelm Molterer a vorbit despre modalitatile prin care tara noastra poate deveni o destinatie atractiva pentru investitorii straini, dar si despre investitiile desfasurate de BEI in mai multe sectoare ale economiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )