Libnet.ro
UNICEF

05:00

Franta sustine semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova, afirma Hollande

Hotnews Hotnews,
 Franta sustine semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova, afirma Hollande

Presedintele francez, Francois Hollande, a confirmat luni, intr-un comunicat, ca Republica Moldova beneficiaza de sustinerea totata a Frantei la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, dupa o intalnire cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la Paris, relateaza cotidianul francez Le Figaro. continuă pe Hotnews

Francois Hollande: Republica Moldova beneficiaza de sustinerea totata a Frantei la semnarea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele francez, Francois Hollande, a declarat luni ca Republica Moldova beneficiaza de sustinerea totata a Frantei la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana. Presedintele francez s-a.

Francois Hollande: Semnarea Acordului de Asociere nu este o etapa finala in relatia Republicii Moldova cu Uniunea Europeana

Declaratia a fost facuta astazi de presedintele Frantei, in cadrul intrevederii cu premierul Iurie Leanca, de la Paris.

Ponta: Sesiune extraordinara a Parlamentului la inceputul lui iulie, pe ordinea de zi Republica Moldova si reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca parlamentul se va reuni in sesiune extraordinara la inceputul lunii iulie, pe ordinea de zi urmand sa figureze ratificarea acordului de asociere Republica Moldova - Uniunea Europeana si reducerea cu cinci puncte a contributiilor de asigurari sociale.

Ratificarea Acordului de Asociere, intre hotararea deputatilor si presiuni

Ratificarea Acordului de Asociere cu UE in Parlamentul Moldovei depinde de rezistenta fiecarui deputat in fata presiunilor sau a tentatiilor.

Selfie ajunge si in Republica Moldova

Lungmetrajul Selfie va rula in cinematografele din Republica Moldova, dupa ce comedia a fost remarcata de distribuitorii din aceasta tara, la proiectiile pe care pelicula le-a avut la editia din acest an a Festivalului International de Film Transilvania TIFF).

Wilhelm Molterer, vicepresedintele Bancii Europene de Investitii: Semnarea Acordului de Liber Schimb cu UE va duce la deschiderea pietelor si apoi a investitiilor in Republica Moldova

Prezent la Conferinta Internationala a Investitorilor Moldova-UE, Wilhelm Molterer a vorbit despre modalitatile prin care tara noastra poate deveni o destinatie atractiva pentru investitorii straini, dar si despre investitiile desfasurate de BEI in mai multe sectoare ale economiei.

A renuntat la cariera de jurnalist in Republica Moldova, pentru a devenit politician si consilier local in Irlanda

Elena Secas a lasat cariera de ziarista in Moldova pentru a se afirma in Limerick, un oras din inima Irlandei, unde recent a obtinut mandatul de consilier local, din partea Partidului Laburist.

A renuntat la cariera de jurnalist in Republica Moldova, pentru a devenita politician si consilier local in Irlanda

Elena Secas a lasat cariera de ziarista in Moldova pentru a se afirma in Limerick, un oras din inima Irlandei, unde recent a obtinut mandatul de consilier local, din partea Partidului Laburist.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )