Libnet.ro
UNICEF

21:45

General Motors reduce productia in Rusia din cauza conditiilor economice dificile

B1 B1,
General Motors reduce productia in Rusia din cauza conditiilor economice dificile

General Motors reduce productia in Rusia pe fondul declinului vanzarilor provocat de problemele economice generate de conflictul din Ucraina, transmite Bloomberg. Compania a oprit de vineri activitatea fabricii. continuă pe B1

General Motors reduce productia in Rusia din cauza scaderii cererii, ca urmare aconflictului din Ucraina

General Motors, al doilea mare producator auto la nivel mondial, reduce productia in Rusia, dupa ce vanzarile au inceput sa scada pe aceasta piata, ca urmare a problemelor generate de razboiul din Ucraina, scrie Bloomberg.

General Motors reduce productia in Rusia

General Motors GM), al doilea mare producator auto la nivel mondial, reduce productia in Rusia pe fondul declinului vanzarilor provocat de problemele economice generate de conflictul din Ucraina, transmite Bloomberg.

Cristian Chivu se implica in campania ALS Ice Bucket, dar nu face leapsa cu gheata din cauza accidentarii la cap

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal Cristian Chivu a refuzat sa isi toarne apa rece pe cap, din cauza unei accidentari suferite la inceputul anului 2010, cand evolua la Internazionale Milano, dar a.

Bacau: Cei 160 de oameni evacuati din cauza pericolului de explozie s-au intors in casele lor

Cei 160 de locatari ai unor blocuri din Bacau, evacuati marti din locuinte, din cauza pericolului de explozie la o sonda de extractie a gazelor, au revenit vineri in casele lor, desi lucrarile de asigurare a sondei nu au fost finalizate, relateaza Mediafax.

Harghita: 4 trenuri de calatori blocate din cauza unui marfar deraiat

Patru trenuri de calatori blocate dupa ce circulatia feroviara intre statiile Voslabeni si Izvorul Muresului, in Harghita, a fost inchisa, din cauza unui marfar deraiat, a anuntat CFR Calatori.

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, citat de AFP.

Senegal si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea, din cauza epidemiei de Ebola. O masura similara a mai fost luata si in primavara acestui an, scrie Mediafax. Tinand cont de evolutia febrei hemoragice provocate de.

Granita dintre Senegal si Guineea a fost inchisa din cauza virusului Ebola

Autoritatile din Senegal au decis sa inchida granita cu Guineea din cauza virusului Ebola, a anuntat ministerul de interne din Senegal.

Vaslui: Copil muscat de caine, transferat la Iasi din cauza crizei de ser antirabic

Un copil de 11 ani a ajuns la Spitalul de Urgenta Barlad dupa ce a fost muscat de fata de un caine, insa a fost transferat la o clinica din Iasi din cauza crizei de ser antirabic. in momentul in care.

Interventii chirurgicale amanate la Spitalul Judetean Vaslui din cauza crizei de sange

Interventiile chirurgicale in cazul mai multor pacienti cu boli cronice sunt amanate la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui din cauza crizei de sange cu care unitatea medicala se confrunta in ultima perioada,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2623 seconds )