Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor. Nu sunt datorii din mandatul meu

Adevărul Adevărul,
Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor. Nu sunt datorii din mandatul meu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii .

Alina Gorghiu explica de ce conturile PNL sunt blocate

Copresedinta PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, dar a subliniat ca acestea nu sunt din mandatul sau.

Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza caniculei. 18 mii de oameni, mai exact, se afla in aceasta situatie din cauza nivelului mic al Dunarii si pentru ca pompele nu mai pot trage apa.

Ministrul Agriculturii, audiat in Parlament din cauza secetei

Nini Sapunaru, presedintele Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor, a declarat, marti, ca saptamana viitoare Comisa se va reuni pentru a lua in discutie situatia creata in agricultura din cauza secetei, la discutii,urmand sa participe si ministrul Daniel Constantin.

Horoscopul zilei - 18 august. Zi tensionata, din cauza unor evenimente neasteptate

Zi de marti tensionata pentru unii dintre nativii zodiacului, din cauza unor evenimente neasteptate. Se pare ca vor fi schimbari de natura profesionala si amoroasa pentru multi. BERBEC horoscopul zilei de marti, 18.

Daniel Constantin: Fermierii care au pierderi din cauza secetei vor primi despagubiri

Fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de la bugetul de stat, dar numai dupa ce vor fi finalizate evaluarile facute de comisiile constituite pe langa prefecturi, a declarat ieri ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, la finalul discutiilor cu fermierii.

Bacau: Locuitorii vor ramane fara apa calda timp de patru zile, din cauza unor lucrari

Incepand de luni, locuitorii din municipiul Bacau au ramas fara apa calda din cauza unor lucrari care au loc la reteaua de distributie. Lucrarile de reparatii si intretinere pe care le vom face pe.

Rusii nu isi mai permit calatoriile in strainatate din cauza deprecierii monedei nationale

Companiile aeriene pierd clienti in Rusia din cauza deprecierii monedei nationale. Rusii nu isi mai permit sa calatoreasca in strainatate, iar acest lucru se vede in cifrele companiilor aeriene. Numarul.

Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de.

Traficul pe DN 1 Ploiesti-Brasov este ingreunat din cauza unei ploi torentiale

Traficul pe DN 1, Ploiesti-Brasov, ingreunat intre Azuga si soseaua de centura a statiunii Sinaia din cauza unei ploi torentiale. Circulatia este ingreunata pe ambele sensuri, iar in zona garii Sinaia s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )