Libnet.ro
UNICEF

21:45

Statele Unite: Cel putin o persoana a murit dupa ce mai multe tornade au afectat patru state

B1 B1,
Statele Unite: Cel putin o persoana a murit dupa ce mai multe tornade au afectat patru state

O serie de tornade a afectat, duminica, patru state din SUA. Tornadele au smuls acoperisurile unor case, au avariat liniile de alimentare cu electricitate si au trantit copaci la pamant. Potrivit CNN, cel putin o. continuă pe B1

VIDEO Tornadele din SUA au facut cel putin o victima si au afectat patru state

Cel putin o persoana a murit duminica, dupa ce o serie de tornade a afectat patru state, smulgand acoperisuri ale unor case, avariind linii de alimentare cu electricitate si trantind copaci la pamant, relateaza CNN.

Statele Unite: Doi agenti FBI au murit in timpul unui exercitiu de antrenament in Virginia Beach

Doi agenti speciali ai FBI au murit, vineri, in cadrul unui exercitiu de antrenament care a avut loc pe coasta Virginia Beach, se arata intr-un comunicat transmis de politia federala, citat de CNN. Agentul.

Cel putin 14 morti in urma unei explozii in Bagdad

Cel putin 14 persone au murit dupa ce doua bombe au explodat vineri intr-o zona din vestul Bagdadului. Majoritatea victimelor sunt suniti, au indicat oficialii serviciilor de sanatate, potrivit AFP.

Cel putin 11 morti in urma unui atentat sinucigas din Afganistan

Un atentat sinucigas, comis in fata consiliului provincial din Baghlan, orasul Pul-e-Khumri, Afganistan, s-a soldat cu moartea a cel putin 11 persoane, a informat politia locala, citata de Agerpres. Printre.

Cel putin opt persoane ucise in explozia a doua masini-capcana in Daghestan

Doua masini-capcana au explodat luni la Mahacikala, capitala republicii ruse Daghestan, din Caucazul de nord, provocand moartea a cel putin opt persoane si ranirea altor 20, au anuntat anchetatori locali,.

Quintus, in fata PNL: USL va dura cel putin cat traiesc eu. Si n-am de gand sa mor

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a spus cu umor, in fata liberalilor, ca USL va dura cel putin cat traiesc eu si eu n-am de gand sa mor. isi puneau niste indoielnici problema cat o.

Cel putin 12 nave militare, trimise de autoritatile ruse in largul Siriei

Cel putin 12 nave militare au fost trimise de autoritatile ruse in largul Siriei, in apropierea bazei navale ruse de la Tartus, informeaza Antena3. ro.

VIDEO Cel putin doua persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o noua serie de tornade in SUA

La doar cateva zile de cand trei tornade au ucis sase persoane in Texas, o noua serie de furtuni violente au produs daune semnificative in mai multe state americane, pornind din Georgia si pana in Minnesota.

Barack Obama: Statele Unite nu vor actiona pe cont propriu in Siria

Presedintele american Barack Obama premierul turc Recep Tayyip Erdogan au discutat joi despre criza din Siria, conflictul in urma caruia au murit aproximativ 80. 000 de persoane.

Doi agenti FBI au murit intr-un exercitiu de antrenament pentru salvarea de ostatici

Doi agenti FBI au murit vineri, in cursul unui exercitiu de antrenament in largul coastei Virginia Beach, in statul Virginia, a anuntat politia federala americana intr-un comunicat emis duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )