Libnet.ro
UNICEF

12:15

Halep traieste la intensitate maxima turneul de la Roland Garros: Iubesc acest turneu si simt foarte bine mingea

Online Sport Online Sport,
Halep traieste la intensitate maxima turneul de la Roland Garros: Iubesc acest turneu si simt foarte bine mingea

Simona Halep este foarte increzatoare in sansele sale la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, unde este cap de serie numarul 4 la castigarea competitiei. continuă pe Online Sport

Un amanunt cheie care explica de ce Simona Halep poate deveni campioana la Roland Garros si de ce au fost eliminarile surpriza

Multi spun ca Simona Halep va fi impedicata de Maria Sharapova sa ia titlul la Roland Garros. Multi se mira de ce Serena Willams, Na Li sau Agnieszka Radwanska au fost eliminate. Va oferim explicatia noastra: Roland Garros nu este ce a fost, iar zgura pariziana este modificata.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (sambata, cu Maria-Teresa Torro-Flor)

Simona Halep joaca sambata in turul 3 16-imi de finala) la Roland Garros, contra jucatoarei Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 5 WTA). Meciul este live text pe onlinesport. ro, iar ora o vom anunta vineri seara cand se face publica la Openul Frantei.

Simona Halep, dupa ce a ajuns in turul trei la Roland Garros: Trebuia sa castig acest meci

Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson 6-2, 6-4). A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde, a declarat Halep la finalul partidei.

Halep, Cirstea, Tecau si Begu joaca azi la Roland Garros. Simona evolueaza prima

Cotata acum ca favorita numarul 1 la castigarea trofeului, dupa eliminarea Serenei Williams, a lui Na Li si a jucatoarei Agnieska Radwanska, Simona Halep joaca azi in turul III la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Scapa Halep si de Radwanska?

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, a ramas principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza joaca la aceasta ora cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial, care a castigat primul set. In cazul unei eliminari a polonezei, Simona Halep ar ramane principala favorita de la Roland Garros.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la turneul de la Paris,.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

Cutremur la Roland Garros: Serena Williams eliminata, Halep favorita la castigarea turneului

Surpriza de proportii colosale in turneul feminin de la Roland Garros, unde principala favorita si detinatoarea titlului, Serena Williams, a fost invinsa in turul doi de Gabrine Muguruza, o iberica nascuta la Caracas Venezuela). Totul la o zi dupa ce a doua favorita, Na Li, fusese eliminata de asemenea.

Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, ramasese principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza a jucatvineri la pranz, in deschiderea zilei pe arena centrala, cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial si a pierdut surprinzator in doua seturi.

A mai cazut un cap de serie in turneul feminin la Roland Garros

Ziua si surpriza la Roland Garros, cel putin in turneul feminin, unde dupa chinezoaica Na Li, eliminata marti in primul tur, a venit randul unei alte favorite sa paraseasca competitia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )