Libnet.ro
UNICEF

14:45

Horoscopul lui Klaus Iohannis pentru 2020

Antena3 Antena3,
Horoscopul lui Klaus Iohannis pentru 2020

Inceputul anului 2020 aduce schimbari pentru presedintele Klaus Iohannis, a explicat astrologul Daniela Simulescu. continuă pe Antena3

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Am incredere ca vom ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna.

Cum arata Klaus Iohannis, in urma cu patru decenii. Imagini la bustul gol cu presedintele tarii. Foto

Klaus Iohannis votat pentru a doua oara presedinte al Romaniei in luna noiembrie, a absolvit cu brio scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a urmat cursurile actualului Colegiu National Samuel von Brukenthal. Iata cum arata presedintele Romaniei acum 40 de ani pe cand era doar un adolescent. Cum arata presedintele Romaniei, in .

Klaus Iohannis a promulgat legea privind proiectul Cartierul pentru justitie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea scrisorii de intelegere privind avansul pentru pregatirea proiectului Cartierul pentru justitie dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare.

KLAUS IOHANNIS: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre 2019 ca despre anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

Mai multi judecatori si procurori ies din sistemul de Justitie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii.

Sondaj de ultima ora! Ce cred romanii despre Klaus Iohannis

Potrivit unui sondaj CURS, 49% dintre respondenti sunt de parere ca implicarea presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului este un lucru bun.

Primele sicane intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban

In spatele imaginii de tandem solid, presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban bifeaza primele sicane.

Sondaj CURS: Aproape jumatate dintre romani cred ca presedintele Klaus Iohannis are o activitate buna

Un sondaj CURS de tip omnibus realizat in perioada 12-17 decembrie 2019, arata ca 49% dintre respondenti sunt de parere ca implicarea presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului este un lucru bun. De asemenea, 48% dintre cei chestionati afirma ca presedintele are o activitate buna.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Gabriela Firea, marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Ce planuri are primarul Capitalei pentru 2020

Gabriela Firea a facut marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Primarul general al Capitalei a declarat ca Paul Stanescu este cel care a propus-o pentru un nou mandat la conducerea Bucurestiului si a dezvaluit ca nu va candida la sefia PSD. Gabriela Firea nu vrea sa candideze la sefia PSD Am alti colegi din partid care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )