Libnet.ro
UNICEF

23:15

HOT! 2NE1 revin cu un nou videoclip, pentru single-ul Missing You!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! 2NE1 revin cu un nou videoclip, pentru single-ul Missing You!

CL, Bom, Dara si Minzy ne fac cunostinta cu cel mai nou videoclip al lor, pentru frumoasa balada Missing You. Piesa reprezinta cel de-al treilea single promotional extras de pe viitorul album marca 2NE1 asteptat sa se lanseze la sfarsitul acestui an sau, cel tarziu, la inceputul anului 2014. Clipul merge mana in mana cu . continuă pe Devorator Monden

HOT! Demi Lovato, mai senzuala ca niciodata in videoclipul piesei Neon Lights!

Dupa ce ne-a tinut pe jar cu fotografii si video teasere, Demi Lovato a dezvaluit in urma cu doar cateva momente si versiunea full a noului sau videoclip, pentru single-ul Neon Lights. Asa cum am putut observa si in sneak peek-urile prezentate anterior, artista adopta in noul clip o atitudine mult mai senzuala si mai .

HOT! Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza un nou clip, pentru frumoasa balada Cuvinte!

Una dintre cele mai populare trupe dance de la noi, Crush, alaturi de Alexandra Ungureanu ne dau fiori cu una dintre cele mai frumoase piese de dragoste din acest an Cuvinte. E prima data cand trupa lanseaza o balada, care este insotita si de un videoclip. Videoclipul Cuvinte paseste in lumea persoanelor cu deficiente .

F.T. Island revine cu un nou clip, pentru piesa Madly + EP-ul The Mood!

Formatia pop-rock din Coreea de Sud le ofera fanilor, dintr-o singura lovitura, atat videoclipul noului lor single, intitulat Madly, cat si toate piesele de pe cel de-al cincilea mini album din cariera lor, The Mood. Madly se dovedeste a fi o frumoasa balada cu un refren catchy care beneficiaza de un clip foarte emotionant si .

HOT! Demi Lovato ne ofera un nou teaser al clipului piesei Neon Lights!

Cu doar o zi inainte de premiera oficiala, cantareata americana a decis sa ne mai ofere inca un teaser al noului sau clip, pentru single-ul Neon Lights. Pana in prezent Demi Lovato a mai postat online doua teasere plus a realizat un lyric video pentru piesa. Teaserul postat recent pe contul de Youtube al artistei .

Kanye West mimeaza sexul cu Kim Kardashian in cel mai nou videoclip: Kim este complet dezbracata (VIDEO)

Kanye West a lansat marti noul sau videoclip la melodia Bound 2, in care apare in ipostaze erotice alaturi de logodnica sa, Kim Kardashian. Mai mult, aceasta este complet dezbracata si se unduieste pe o.

Un nou Demo pentru Drox Operative: Invasion of the Ancients [VIDEO]

O versiune Demo pentru Drox Operative: Invasion of the Ancients si-a facut aparitia in cursul zilei de astazi, pentru PC. Drox Operative: Invasion of the Ancients vine cu o serie de elemente noi si interesante pecum 19 rase jucabile, noi monstrii din gama Talon, Legion si Overlord precum si o noua rasa numita Scavenger. inainte de momentul in care Drox avea control asupra galaxiei, existau aceste rase antice. Drox a reprezentat motivul pentru disparitia acestora si pentru inrobirea lor. Restul, [].

Qualcomm anunta un nou procesor pentru mobile, Snapdragon 805

Qualcomm a anuntat cel mai recent procesor, destinat desigur platformelor mobile. Numele sau este Snapdragon 805. La prima vedere, diferentele sunt destul de mici fata de Snapdragon 800. Avantajul major pe care il aduce acest nou procesor Qualcomm Snapdragon 805este in termeni de performanta grafica. Noul cip include un procesor quad-core Krait 450 cu o frecventa de 2. 5 GHz cu o latime de banda de 25. 6 GB/s pentru memorie. in comparatie, Snapdragon 800 are o latime de banda de doar [].

Un nou record pentru actiunile FP si rulaj de peste opt milioane de lei pe Rasdaq

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din a doua zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 45,19 milioane lei 10,16 milioane euro), de aproximativ 14 ori mai mica decat cea de luni, cand rulajul a fost propulsat la 650 milioane lei 146,17 milioane euro) de operatiunea prin care Fondul Proprietatea simbol FP) a rascumparat 4,35% din actiuni pentru 600 milioane lei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )