Libnet.ro
UNICEF

21:15

Incendii in cascada la gropile de gunoi din Romania. Dupa Cluj-Napoca si Brasov, a luat foc si la Tecuci

România Liberă România Liberă,
Incendii in cascada la gropile de gunoi din Romania. Dupa Cluj-Napoca si Brasov, a luat foc si la Tecuci

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata la rampa de gunoi din municipiul Tecuci, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, capitan Catalin Sion . continuă pe România Liberă

Gratiela Gavrilescu, despre incendiul urias de la groapa de gunoi din Cluj: Factorii responsabili ai acestui incendiu sunt autoritatile locale

Gratiela Gavrilescu a facut primele declaratii cu privire la incendiul izbucnit la groapa de gunoi din Cluj. Cei de la mediu nu si-au facut treaba, iar consecinta ati vazut-o si dumnavoastra. Demisia.

OCTAV, cea mai mare premiera de gala din Romania. Vedete de top, printre cei 4000 de spectatori!

Filmul OCTAV a avut aseara premiera de gala. Peste 4000 de oameni, printre care s-au aflat si personalitati de marca din domeniul culturii, mass-media si vedete din showbiz, au umplut pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti, pentru a urmari in premiera cel mai asteptat film romanesc al anului, OCTAV.

MOMO Tires intra pe piata din Romania

MOMO Tires, producator italian de anvelope, intra pe piata din Romania si cauta distribuitori locali pentru a acoperi intreaga tara.

Cele mai aglomerate orase din lume dupa traficul de masini sunt majoritatea in Asia

Cele mai aglomerate orase din lume dupa timpul petrecut in trafic sunt in Asia, nu era greu de ghicit, insa din pacate si Bucurestiul se confrunta cu aceeasi problema, din cauza masinilor parcate neregulamentar care obtureaza anumite bulevarde unde.

VIDEO Negocierile Guvern - sindicate eu esuat. Hossu: Romania va deveni o lada de gunoi din punctul de vedere al conditiilor de munca

Liderii sindicali au iesit nemultumiti, dupa trei ore de discutii, de la negocierile cu premierul Mihai Tudose pe tema transferului platii contributiilor sociale de la angajator la angajat, spunand ca nu s-a ajuns la nicio intelegere.

VIDEO Negocierile Guvern - sindicate au esuat. Hossu: Romania va deveni o lada de gunoi din punctul de vedere al conditiilor de munca

Liderii sindicali au iesit nemultumiti, dupa trei ore de discutii, de la negocierile cu premierul Mihai Tudose pe tema transferului platii contributiilor sociale de la angajator la angajat, spunand ca nu s-a ajuns la nicio intelegere.

Romania va deveni o lada de gunoi din punct de vedere al conditiilor de munca

Liderii confederatiilor sindicale au iesit nemultumiti, dupa mai bine de trei ore, de la negocierile cu premierul Mihai Tudose pe tema transferului platii contributiilor sociale de la angajator la angajat, spunand ca nu s-a ajuns la nicio intelegere. , potrivit unei surse din presa.

Institutia publica din Romania in care o femeie de serviciu poate castiga 3.000 de lei pe luna

Dupa ce ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat mana libera angajatilor din administratia locala, salariile acestora au crescut simtitor. O situatia inedita am intalnit-o in.

SCENE-SOC in platoul unei TELEVIZIUNI de STIRI din Romania in ACEASTA SEARA. Omul lui Basescu la un pas de BATAIE cu omul lui Dragnea

Dupa episodul bataii intr-un studio de televiziune dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu, un alt astfel incident a fost aproape sa se consume, de aceasta data in studiorile Romania TV.

Euronews: Cum dispar chioscurile de ziare din Romania

Criza chioscurilor de ziare din Bucuresti a ajuns in atentia Euronews. Postul european, citat de Rador, relateaza pe larg despre problemele grave cu care se confrunta, in capitala Romaniei, editorii si distribuitorii de presa, probleme ce au determinat, la sfarsitul lunii septembrie, un protest in principalele cotidiane si la punctele de vanzare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )